2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 43491 بازدید | 467 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بحث شستشوی مغزی نیست برای من توضیح بدید چرا تست بکارت موردی نداره ولی لیزر ایراد داره  این ...

تست بکارت😐

کلا اشتباهه محضه

کدوم احمقی گفته دختر باید بره تست بکارت😑

بحث فرهنگ و محیط خانواده است گفتم 

هر کس یطور تربیت شده 

نمیشه گفت غلط یا درست

همونطور ادامه بدین 

برای شخص من مهم نیست

🖤

تست بکارت😐 کلا اشتباهه محضه کدوم احمقی گفته دختر باید بره تست بکارت😑 بحث فرهنگ و محیط خانواده ا ...

درست. باید و نبایدی هم در کار نیست 

ازتون پرسیدم چرا شماها تو تاپیک های بکارت نمیاید بگید حرامه؟ 

مگه وظیفتون امر به معروف و نهی از منکر نیست. فقط موقع لیزر معنی پیدا میکنه؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

اگر نتونن ازدواج کنن چی؟ طبق اسلام رابطه ضروری میشه و کار درستیه دیگ😂 خدایی من ادمیم یکی حر ...

واسه این سوال هم جواب هست ولی متأسفانه جوابش شمارا راضی نمکنه و باب طبع شما نیست 

آخه شما دوست داری من بگم مشکلی نیست چون شرایط ازدواج ندارن برن هرکار دوست دارن بکنن ولی این راهش نیست 

حکم لیزر و دوستمون گفتن دیگه بقیش میمونه با خودتون دوست دارین انجام بدین دوست هم نداریم ندین موفق باشید

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
تفکر انتقادی یه مهارتیه که همه باید داشته باشن وگرنه بدون اون شستشوی مغزی میشی. این عزیزان هم از بچگ ...

دقیقا همینه

من خودم ی زمانی وقتی ۱۰ سالم بود فاز برداشته بودم مذهبی شده بودم

نمیدونستم چرا فقط میخواستم با بقیه همراه و همرنگ باشم

بعد ها ک عقایدم رو تک تک بردم زیر سوال دیدم اصلا منطقی پشت خیلی هاشون نیس

مثلا تو بحث حجاب ایران فقط روسری و کوتاهی رو می بینه

در حالی ک فلسفه ی حجاب بدن نما نبودن لباسه

مثلا ممکنه یکی بلیز شلوار گشاد بپوشه با حجاب تر از خانومی باشه ک مانتوش تنگ و تا پایین زانوشه

یا مثلا مو اگر کراتین و.. شده باشه ممکنه بدون روسری زن رو زیباتر نشون بده ولی اگر مویی عادی و معمولی باشه چ ایرادی داره بیرون باشه؟

اینا اصلا فکر نمیکنن

درست. باید و نبایدی هم در کار نیست  ازتون پرسیدم چرا شماها تو تاپیک های بکارت نمیاید بگید حرام ...

من بیکار نیستم امر به معروف کنم 

برام مهم نیست 

تو اون تاپیکا و همه جا میگم حرامه

و حماقت محض و توهین به خانم 

تست بکارت😐

🖤

اگه بحث شستشوی مغزی نیست برای من توضیح بدید چرا تست بکارت موردی نداره و لی لیزر ایراد داره  ای ...

مگه تست بکارت باید حتما انجام بشه ؟کی گفته دختر باید انجام بده ؟  که حالا بگیم حرامه یا نه ؟ 

دقیقا همینه من خودم ی زمانی وقتی ۱۰ سالم بود فاز برداشته بودم مذهبی شده بودم نمیدونستم چرا ف ...

دقیقا منم مثل شما تا 15 سالگی چادری بودم. بعدش که بردم زیر ذره بین دیدم دوگانگی های شدیدی وجود داره و دلایل و منطق شاخ درآر...کلا گذاشتمش کنار روز به روز هم دارم مطمئن تر میشم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

واسه این سوال هم جواب هست ولی متأسفانه جوابش شمارا راضی نمکنه و باب طبع شما نیست  آخه شما دوست ...

عزیزم من لیزر نمیکنم چون ترنسم و در حال گرفتن مجوز تغییر جنسیت

چکیده ی حرفمم این بود خوبه آدم در مورد تفکرات و عقایدی ک به خوردش دادن خیلی خوب فکر کنه ببین منطق پشتش چیه و اگر منطقی نداشت عوضش کنه

شما هم موفق باشید و سلامت

مگه تست بکارت باید حتما انجام بشه ؟کی گفته دختر باید انجام بده ؟  که حالا بگیم حرامه یا نه ؟&nb ...

مگه لیزر هم حتما باید انجام بشه عزیزم. بحث استانداردهای دوگانست

من بیکار نیستم امر به معروف کنم  برام مهم نیست  تو اون تاپیکا و همه جا میگم حرامه و حما ...

آفرین درستش همینه دوگانه نباشی

دقیقا منم مثل شما تا 15 سالگی چادری بودم. بعدش مه بردم زیر ذره بین دیدم دوگانگی های شدیدی وجود داره ...

آفرین

طوری زندگی کن ک فردا ازت پرسیدن چرا اینطوری زندگی‌ کردی جواب داشته باشی

من از تنها چیزی ک میترسم اینه ک کل زندگیم رو شبیه ی احمق زندگی کنم

یعنی ندونم منطق پشت کارام چیه

صرفا مثل ی ربات ی حرفی بشنوم و بدون چون و چرا بپذیرمش

حالا چ مذهبیا بگن چ روشن فکرا

من منطق حرف برام مهمه

آفرین طوری زندگی کن ک فردا ازت پرسیدن چرا اینطوری زندگی‌ کردی جواب داشته باشی من از تنها چیز ...

👏🏻👏🏻 

منم مثل شما. میانه روی خیلی خوبه