2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 43491 بازدید | 467 پست
ن نبوده اما گفته شده دیدن عورت توسط هر کس غیر همسر جز در صورت ضرورت حرامه

آیا هیچ دکتر متخصص زنان و زایمان آقایی وجود نداره؟

حکم اونا چی میشه که روزانه صدتا ......زنو میبینن

اینجا هم میگین اون دکتره و محرمه؟ دکتر نمیتونه لغزش کنه ؟ چون قسم خورده دیگه پاک و معصوم و حلال حلالترین به مریضشه لابد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه رد کن نه قبول  به منم درخواست داده  بیجنبه و بی فرهنگ زیاده چقد تو این سایت

چقد مردا هول شدن...

بخدا جدیدا حالم ازشون بهم میخوره

تا میبینن مثلا داری توی تایپیکی راجب لیزر بیکینی نظری چیزی میدی میان درخواست میدن

خب چتونهههه ندیده های بدبخت

چرا شما واسه اونجای کسی شرمنده بشی😂😂 اونجا فقط مهمه تر و تمیز و ...باشه😂😂 بیخیالش اونجا رو بچ ...

برای برای اونجای کسی شرمنده نیستم 

اگر حرفی نمیزدم فردای قیامت ب خاطر بی تفاوتیم شرمنده میشدم دوست عزیزم

سلام 🙃🦚
خب من به جواب سوالم رسیدم  از روی شکم حکم صادر میکنید وگرنه تبصره های بیخودی مثل تست بکارت نمی ...

اینا مثل ی رباتن فقط حرفای بقیه رو قرقره میکنن

من میگم آدم هر کاری میکنه باید دلیل و فلسفه ی منطقی داشته باشه

شاید یکی با حجاب باشه و پشتش دلیل منطقی باشه و بدونه چرا چادر سرشه در این صورت کارش درسته

همین طور ک من برای پوششم ک به روزه دلیل دارم

اینا همین طوری میان ی چی میگن

فکر میکنن ناجی مملکتن

در حالی ک خودشونم‌ نمیدونن چی میگن

ی بار دیگ مرور کن

اگر بری پیش ماما بیکینی رو ببینه اشکال نداره ولی اپراتور لیزر اشکال داره استدلالشم بحث ضرورته🤣🤣🤣

بله درسته 🙂🧡 ادامه نمیدم دیگه چون چندین بار حکمو گفتم تا دوستان عزیز بخون  کو ...

اینجا  یه سری ها فقط بلدن گارد بگیرن و توهین کنن گوش شنوا ندارن هرچی هم براشون توضیح بدی فایده نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
برای برای اونجای کسی شرمنده نیستم  اگر حرفی نمیزدم فردای قیامت ب خاطر بی تفاوتیم شرمنده میشدم ...

میفهمم💖💖

نمیشه تو این سایت درست بدون توهین و بدون مسخره کردن و ...تبادل نظر کرد 

متاسفانه 

بذارین راحت باشن 

زیاد خودتونو درگیر نکنین 

هر کسی خود داند 

فدات 😍

🖤

اینا مثل ی رباتن فقط حرفای بقیه رو قرقره میکنن من میگم آدم هر کاری میکنه باید دلیل و فلسفه ی منط ...

تفکر انتقادی یه مهارتیه که همه باید داشته باشن وگرنه بدون اون شستشوی مغزی میشی. این عزیزان هم از بچگی شستشوی مغزی شدن کاش حداقل یه وقتایی از خودشون میپرسیدن چرا؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

اینجا  یه سری ها فقط بلدن گارد بگیرن و توهین کنن گوش شنوا ندارن هرچی هم براشون توضیح بدی ...

من برای هر کس ی بار گفتم دیگه هم تکرار نمیکنم اصراری هم ندارم کسی قبول کنه یا نکنه

اما بی تفاوت رد نشدن و ی بار گفتن وظیفه بود ک انجام شد

سلام 🙃🦚
حالا کار ندارم به نظر بقیه  خودم نوبت لیزر بیکینی داشتم هفته ی دیگه میرم ولی میدونی منظور از ...

من میدونم منظورش چیه ولی حرفش چرته

مثلا میگن دکتر زنان نیاز بدنه بخاطره همون اشکال نداره

ولی شاید برای منه نوعی لیزر مهم تر از ماما باشه

ایشون باید بگ حرامه؟

اصلا فلسفه ی ندیدن عورت زن توسط محرم به دليل همجنسگرایی

حالا ممکنه بری پیش ی دکتری حس کنی داره ازت سوءاستفاده میشه ولی بری پیش اپراتور لیزر و طرف نرمال باشه

پس بحث لیزر و دکتر زنان نیس

بحث اینه طرف مقابلت چ گرایشی داره

اینا حرفاشون قرقره ی حرفای یکی دیگست

وگرنه حرف منطقی رو همه می پذیرن

بحث فرهنگ خانوادگی بیشتر که متفاوته گل نه شستشوی مغزی به نظر من البته  

اگه بحث شستشوی مغزی نیست برای من توضیح بدید چرا تست بکارت موردی نداره ولی لیزر ایراد داره 

این رو از هر معتقدی پرسیدم سکوت کرد. اگه تفکر انتقادی داری باید جواب این رو بدونی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.