2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 43491 بازدید | 467 پست
حداقل شما منو قانع کن چرا تست بکارت مورد نداره ولی لیزر مشکل داره؟ مگه تست بکارت واجبه؟؟

تست بکارت و کی واجب کرده کی گفته حتما باید انجام بشه 

انجامش برمیگرده به جهل آدم ها و فرهنگ خانوادگی‌شان وگرنه اون هم واجب نیست و مشکل داره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
در صورتی که ضرورت وجود داشته باشه ایرادی نداره دکتر بر حسب ضرورت معاینه میکنه

پس به گفته شما هر کی دیگ داشت میمرد بره دکتر 😑 

عالیه همینجوری ادامه بدین 

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه لیزر هم حتما باید انجام بشه عزیزم. بحث استانداردهای دوگانست

خوب لیزر یه بحث بهداشتی هست و اگر طرف مقید باشه حکمشو اجرا میکنه و اگر نبود که هیچی. بحث انتقال بیماری‌ها و اینکه  ممکنه در آینده برای بدن هم ضرر داشته باشه یا نه ام وجود داره   نیازی هم نیست به عقاید هم توهین بشه اما بکارت یعنی چی ؟ 

تست بکارت و کی واجب کرده کی گفته حتما باید انجام بشه  انجامش برمیگرده به جهل آدم ها و فرهنگ خا ...

لیزر هم واجب نیست هر دو مثل هم هستن 

فقط نمیدونم چرا داد و هوارها برای حروم بودن لیزر بلنده ولی برای بکارت همه جا رو سکوت فرا میگیره 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

خوب لیزر یه بحث بهداشتی هست و اگر طرف مقید باشه حکمشو اجرا میکنه و اگر نبود که هیچی. بحث انتقال بیما ...

این ها رو باید به افراد معتقد بگید وگرنه نظر منم مثل شماست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

لیزر هم واجب نیست هر دو مثل هم هستن  فقط نمیدونم چرا داد و هوارها برای حروم بودن لیزر بلنده ول ...

نه جفتش یه جوره و واجب نیست. و چه بسا تست بکارت توهین به زن و پایین آوردن شانشه و انجامش اشتباه 

گفتم که متأسفانه تست بکارت برمیگرده به فرهنگ خانواده ها 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نه جفتش یه جوره و واجب نیست. و چه بسا تست بکارت توهین به زن و پایین آوردن شانشه و انجامش اشتباه  ...

درسته باهاتون موافقم

این ها رو باید به افراد معتقد بگید وگرنه نظر منم مثل شماست

من آدم معتقدی هستم 

همیشه ام به عقاید بقیه احترام گذاشتم 

در ضمن تست بکارت یه چیز من درآوردی هست 

اون هم ضرورت نداره 

عزیزان  همتون برید لیزر  گناهش گردن من  منم جهنم با زنده یاد مهستی می‌شینم صفا میک ...

😂🤣

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

درسته باهاتون موافقم

پس دیدین ما هم موافق تست بکارت نیستیم و اصلا چنین چیزی رو تایید نمی‌کنیم 

پس دیدین ما هم موافق تست بکارت نیستیم و اصلا چنین چیزی رو تایید نمی‌کنیم 

نگفتم حتما موافقید...حرف اصلیم سکوت کردنتون بود همین

نگفتم حتما موافقید...حرف اصلیم سکوت کردنتون بود همین

من اگه تاپیک بکارت هم ببینم نظرم همینه چه بسا سفت و سخت تر هم برخورد کنم چون خودم یک زنم و از اینکه اینجوری به هم جنسم توهین بشه ناراحت هم میشم 

من اگه تاپیک بکارت هم ببینم نظرم همینه چه بسا سفت و سخت تر هم برخورد کنم چون خودم یک زنم و از اینکه ...

👏🏻👏🏻👏🏻

من اگه تاپیک بکارت هم ببینم نظرم همینه چه بسا سفت و سخت تر هم برخورد کنم چون خودم یک زنم و از اینکه ...

چرا توهین شه؟

من ک دارم تغییر جنسیت میدم ولی هیچ وقت نفهمیدم چرا دخترا با این قضیه مشکل دارن

خب کسی ک قبل ازدواج رابطه ی جنسی نداشته چرا باید بترسه از معاینه و اصلا بهش بر بخوره؟

مگ بده همسرش بفهمه زنش پاک بوده؟

من خودمم بخوام زن بگیرم در آینده معاینه بکارت رو میگیرم

چون خودم پاک بودم همسرم هم باید پاک بوده باشه