2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42602 بازدید | 467 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اینطوری باشه سونو واژینالم باید یکی  یدونه دستگاه سونو بخریم  شوهرارم بفرستیم پزشکی ب ...

یه دوره هم زایمان طبیعی بفرستیم یاد بگیرن🤣🤣

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

جایی که رفته خوب نبوده گویا  کسی که می‌خواد بره اول مطمئن شه جای خوبی باشه بعد ببخشید دختر مجر ...

بله میتونی قرار نیست داخلش رو لیزر کنن بیرونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

یه پست تو اینستا بود خانمه پاهاشو با ژیلت شیو کرده بود بعد جای موها رو مونده بود خود خانما زیرش نوشت ...

موهای زائد بدن سمه به صورت مومیاد بیرون وماها شیو میکنیم 🙂وقتی لیزر کنی این سم میمونه داخل بدن ومعلوم نیست بعدهاتبدیل به چی بشه

اگه اینطوری باشه سونو واژینالم باید یکی  یدونه دستگاه سونو بخریم  شوهرارم بفرستیم پزشکی ب ...

سونو فرق میکنه چون واجب هست و ضروری...مثلا یه نفر کیست داره یا اصلا زخم دهانه رحم داره که با سونو و معاینه و اینا میتونن درمان کنن...دوست من سالها زخم داشته انقدر شدید شده بوده که دیگه دکتر گفته به سرطان داره تبدیل میشه باید عمل شی.....خب این ضروری هست طرف جون و سلامتی اش در خطره ....

ولی لیزر بیکینی اگه انجام نشه هم واجب نیست و خطری برای جونت که نداره بیشتر جنبه زیبایی داره .....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
میگن لیزر حرامه چون ضروری نیست انجامش  چرا این چرندیات رو هیچ وقت در رابطه با تست بکارت ازتون ...

من به شخصه از وقتی لیزر کردم آرامش روان پیدا کردم بیکنیم به شیو اپیلاسیون استفاده از نوره و کرم موبر حساسیت داشت از فرداش که مو داشت در میومد من همش عرق سوز بودم جوش میزدم 😖تو پریودیام زجر میکشیدم لیزر واسه بدن خیلیا ضرورت داره چون وقتی داری اذیت میشی ینی داری در حق بدنت ظلم میکنی ظلم به بدن  بیشتر حرامه

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

عاشق آدمایی مث شمام که هنوزم نهی از منکر انجام میدید احسنت❤️⚖️

اگر واقعی گفتی بدون دلمو بدجور گرم و حالمو خیلی خوب کردی 🧡❤️🙂

زیر بارون همین الاااان دعا میکنم ۱۰ برابر حس خوبی که بهم دادی برگرده ب خودت

سلام 🙃🦚