2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42602 بازدید | 467 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دستگاه دس مدل مرکوری عالیه

شما که به شرع اعتقاد داری 

به من بگو چرا تست بکارت حرام نیست ولی لیزر اخ و پیفه؟ مگه جفتش غیر ضروری نیست؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

قیمت لیزر خونگی چنده بعد واقعا جواب میده مثل بیرونیا

من پرسیدم قیمتش حدود ۱۵ الی ۳۰ تومن بود

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

دستگاه دس مدل مرکوری عالیه

قیمتش چقدره؟ واسه کدوم ناحیه استفاده کردی تو چند مرحله جواب میده؟؟؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یه دوره هم زایمان طبیعی بفرستیم یاد بگیرن🤣🤣

وایییییی 😂😂😂😂

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
اگر واقعی گفتی بدون دلمو بدجور گرم و حالمو خیلی خوب کردی 🧡❤️🙂 زیر بارون همین الاااان دعا میکنم ۱۰ ...

معلومه که واقعا گفتم عزیزممم الهی دورت بگردم مرسی مهربونم واقعا نیاز دارم به دعات❤️🥺🥲

با افتخار تورکم♡