2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 42601 بازدید | 467 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

8 ماه مداوم ماهی یبار باید بری بعد هر 2 ماه و نیم الی 3 ماه میری بعد به مرور زمان فاصله بین دوره هات ...

بعد ۸ ماه چجوری میفهمید کی باید برید برای لیزر ؟ وقتی مو در میاد یعنی باید رفت؟

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫
لیزر این مشکل دون دون شدن پوست من رو حل می‌کنه دوستان؟! و اینکه من پوستم خیلی روشنه  اون جاها ...

اره اینا روزنه مو هس کلا بسته میشه صاف صاف

تنهایی بزرگت میکنه ،آنقدر بزرگ که شاید دیگه هیچوقت تو زندگی کسی جا نشی

خب باید کناراومد بااین موضوع سخت نگیریم

یه پست تو اینستا بود خانمه پاهاشو با ژیلت شیو کرده بود بعد جای موها مونده بود خود خانما زیرش نوشته بودن چه وضعیه و برو لیزر ما خودمون مقصر هستیم که این طرز فکر به وجود اومده که همه باید برن لیزر وگرنه لیزر اصلا نیاز نیست همش هم ضرره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
مشکل خجالتش نیست  مشکل اینه آدم ممکنه زگیل تناسلی بگیره  داریم تو آشناها که زگیل گرفتن..

من دقیقا از همین می ترسم که تا الان نرفتم، به نظرت اگه سری جدا باشه و لیزر فقط برای قسمت پاها باشه باز امکان انتقال ویروس هست؟

سوال پرسید چرا ناراحت  

چون کارشون بیخوده 

فقط هم برای لیزر اینو میگن. طوطی واااار 

چرا تست بکارت حروم نیست؟؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

اووووه مطمئنی؟ شاید اون بنده خدا از یه چیز دیگه گرفته باشه معمولا  واسه لیزر یا سری جدا به ...

جایی که رفته خوب نبوده گویا 

کسی که می‌خواد بره اول مطمئن شه جای خوبی باشه بعد ببخشید دختر مجرد میتونه لیزر کنه؟

Don't half ass it💯