2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت

333 بازدید | 15 پست

من توی شهرغریبم یکی ازهمشهریامونم اینجاست هردومون تنهاییم متاهل وبچه داریم .وضعمونم یه جوره.اولاش باهام کم وبیش دوست بود میومدخونمون منم بابچم میرفتم بعدش نمیدونم یهوچش شد باهام قطع ارتباط کرد بدون هیچ گونه بدی یاحرفی ازطرف من.بااینکه تاتونستم بهش خوبی کردم .نمیدونم اصلا چش شدرفت وامد نمیکنه فقط مواقعی که کارم داره احتیاج به کمک داره پیام میفرسته،منم بهش گفتم دوستی میخام که پایه باشه رفت آمد کنه باهم بیرون بریم بعدش گفت الانه دیگه هیچکی باهیچکی رفت وامد نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون چیه؟

وقتی پیام داد و کمک خواست همین حرف خودشونو در جواب بهشون تحویل بدید 

و اصراری هم نداشته باشید با ادم های متفعت طلب در ارتباط باشید گاهی تنهایی شرف داره به بعصی دوستی ها و رفت و امد ها 

سلام خدمت همه کدبانو های عزیز،زهرا اسماعیلی هستم،ازشیراز،انواع سبزی های خورد کرده و پاک کرده رابه ما بسپارید.با کیفیت بالا و قیمت مناسب وسطح بهداشتی بالا انواع سبزی خورشتی،سبزی قرمه،سبزی ماهی،سبزی قلیه ماهی،سبزی پلو،سبزی جعفری،اسفناج،شوید در صورت تمایل تماس بگیرید 09050231990

افسرده شدم ،

بیخیال

منم کلی از این جریانات برام پیش اومده

دیگه رابطه ای با کسی ندارم. نمیدونم میگم شاید مشکل از منه

فقط یه دوستی دارم ک اونم کلا از شهرمون رفته و ارتباطم تلفنیه

ولی باور کن الان آرامشم بیشتره. چیه آخه همش میان درد دل و غیبت و ... ک روحا کم کم از بین میری

بخداتاتونستم بهش خوبی کردم ،

ادم های نتفعت طلب دنبال ادم هایی شبیه شما میگردن 

با بچه تون برید بیرون پیاده روی کنید اهنگ گوش بدید کارهای هنری که دوست دارید یا بلدید رو دنبال کنید برای دل خودتون

شاید تونستید کارهاتون رو به نحو عالی ارائه کنید به مرور و براثر تمرین  درامدی هم ازش کسب کنید 

منم مثل شما تو غربت و تنهام بهترین دوستم بچه ام هست یعنی میخوام بگم توصیه هایی که بهتون کردم رو خودم تجربه کردم ونتیجه ی خوبش رو دیدم که دارم بهتون پیشنهاد میدم 

بیخیال منم کلی از این جریانات برام پیش اومده دیگه رابطه ای با کسی ندارم. نمیدونم میگم شاید مشکل از ...

اتفاقا همین دوستم غیبت زیاد میکرد من همراهیش نمیکردم به این خاطر خوشش،نمیومد،من اینجا تنهام مگر نه منت کسی رونمیکشیدم 

ادم های نتفعت طلب دنبال ادم هایی شبیه شما میگردن  با بچه تون برید بیرون پیاده روی کنید اهنگ گو ...

اره اینا درسته ولی انسان احتیاجج داره دوستی داشته باشه من مخصوصا تنهایی رودوستندارم ،باورکن چندین مورداینجوردوستایی برام اتفاق افتاد