2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 37 پست
وقتی میگم یهو یعنی واقعا یهو  چون شب قبلش واسم فیل. تر شکن خرید  فردا صبش ک بیدار شد باه ...

خواسته برات کاری کرده باشع قبل رفتنش

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عشق و علاقه به مرور فراموش میشه پسرا اینجورین وقتی ولت میکنن دیگه حسی نمونده براشون بعدم هیچوقت دل ...

چطور حسی نمونده وقتی هفته قبلش همو دیدیم و خر ذوق بود؟ وقتی به همه گفته بود با منه 

وقتی عکس دستمون تو پروفایلش بود اول اسمم تو بیوش؟ از من هیچ نفعی بهش نمی رسید فقط جز اینکه دوسش داشتم 

ما رابطمون اونقدر..... نبود ک کار خاصی انجام بدیم ک از طرف من سودی بهش برسه ک بخوام بگم واسه این مونده بود

چطور حسی نمونده وقتی هفته قبلش همو دیدیم و خر ذوق بود؟ وقتی به همه گفته بود با منه  وقتی عکس د ...

شایدم واسه همین ولت میکنه بازم میاد سراغت

این چیزا نشونه علاقه نی خواهر من

وقتی اومد خاستگاری در عین سختی و مشکلات اونو باید علاقه حساب کرد

حالا شما بهونه های اونو حفظی و اینجوری قانعت کرده

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
شایدم واسه همین ولت میکنه بازم میاد سراغت این چیزا نشونه علاقه نی خواهر من وقتی اومد خاستگاری در ع ...

میخواست بیاد اما خودم نذاشتم چون هنوز شرایط مالیش خوب نبود دلم نمیخواست خانوادم بگن نه 

میخواست بیاد اما خودم نذاشتم چون هنوز شرایط مالیش خوب نبود دلم نمیخواست خانوادم بگن نه 

چی بگم والا

با قطع و وصل شدن رابطه تو داغون میشی چون تجربه شو دارم

شایدم واسه همین ولت میکنه بازم میاد سراغت این چیزا نشونه علاقه نی خواهر من وقتی اومد خاستگاری در ع ...

چندین بار بهم گفت بزار بیایم خواستگاری خودم نذاشتم:) 

اینکه میگی خواسته قبل رفتن واست کاری کنه 

چرا نمیتونم بفهمم چرا ادم واسه کسی ک دوسش نداره باید کاری کنه 

چندین بار بهم گفت بزار بیایم خواستگاری خودم نذاشتم:)  اینکه میگی خواسته قبل رفتن واست کاری کنه ...

واسه رفع عذاب وجدان

چی بگم والا با قطع و وصل شدن رابطه تو داغون میشی چون تجربه شو دارم

اره اما فکر می‌کنم داغون شدم دیگه... 

چون همش چشم انتظارم این چشم انتظاری نمیزاره فراموش کنم همش میگم الان میاد دوباره باهم خوب میشیم

اره اما فکر می‌کنم داغون شدم دیگه...  چون همش چشم انتظارم این چشم انتظاری نمیزاره فراموش کنم ه ...

اگ کنارش بذاری برات بهتره

باور کن روح و روان خودت مهم تره

واسه رفع عذاب وجدان

واقعا احساس خفگی دارم وقتی ب این فکر میکنم دیگه هیچ وفت نمیتونم ببینمش یا باهاش حرف بزنم 

دلم خیلی براش تنگ میشه

نمیفهمم چرا این کارو باهام کرد 

واقعا احساس خفگی دارم وقتی ب این فکر میکنم دیگه هیچ وفت نمیتونم ببینمش یا باهاش حرف بزنم  دلم ...

شاید صلاح دونسته اینکارو بکنه

اینم بگم میدونم چشم انتظاری ولی بیاد بازم میرع

پس واسه روح خودت احترام قائل شو و توام بگذر ازش

شاید صلاح دونسته اینکارو بکنه اینم بگم میدونم چشم انتظاری ولی بیاد بازم میرع پس واسه روح خودت احتر ...

همه حرفات درسته میدونم اشتباه میکنم اما دلم میخواد دوباره برگرده

واقعا حالم بده انگار فقط ب این امید ک باز بیاد سر پام

همه حرفات درسته میدونم اشتباه میکنم اما دلم میخواد دوباره برگرده واقعا حالم بده انگار فقط ب این امی ...

وقتی چوبشو بخوری میفهمی