2821
2789
عنوان

نظرتون چیه

524 بازدید | 37 پست

نامزدم رفت. اما الان چیزی که برام سواله اینه که همیشه وقتی دعوامون میشد از بس پیام میدادم ک بلاکم میکرد... 

ولی بلااستثنا هر بار بعد یک روز نهایت دو روز انبلاک میکرد کاملا حس میکردم از رو ناچاری این کارو کرده و دوس نداشته بلاک کنه

این بار گفت نمیخوام بلاکت کنم سخته برام ولی بازم چون من خیلی پیام دادم این کارو کرد 

اما الان 3 روزه ک انبلاکم نکرده

چرا واقعا؟ یعنی میترسه پیام بدم؟ 

فقط میخوام اگر کسی راجب بلاک و انبلاک تجربه ای داشته بگه جزئیاتش رو ول کنید... 

چقدر خودتو پیش اون بی ارزش کردی🤦🏻‍♀️

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
چقدر خودتو پیش اون بی ارزش کردی🤦🏻‍♀️

این صحبتارو بیخیال ماجرای ما خیلی طول و دراز داره من اینجا 1 هزارمشم تعریف نکردم برای همین گفتم جزئیات رو بیخیال چون نمیشه با چندتا جمله نظری داد مبنی بر اینکه مقصر اونه یا منم یا خودمو کوچیک کردم یا هرچی 

فقط میخوام بدونم انبلاک نکردنه نشونه چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این صحبتارو بیخیال ماجرای ما خیلی طول و دراز داره من اینجا 1 هزارمشم تعریف نکردم برای همین گفتم جزئی ...

خیلی بی اهمیتی براش دیگه

خسته اش کردی از بس بلاکت کرده و بعدم آنبلاک

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
خب چرا انقد پیام‌میدی؟

این صحبتارو بیخیال ماجرای ما خیلی طول و دراز داره من اینجا 1 هزارمشم تعریف نکردم برای همین گفتم جزئیات رو بیخیال چون نمیشه با چندتا جمله نظری داد مبنی بر اینکه مقصر اونه یا منم یا خودمو کوچیک کردم یا هرچی 

فقط میخوام بدونم انبلاک نکردنه نشونه چیه 

وقتی گفته سختمه بلاک کنم و الان انبلاکم نکرده 

میخوام بدونم یعنی از رو بی تفاوتی؟ یا از رو اینکه میترسه من با پیام دادنم دلشو بلرزونم دوباره برگرده؟ 

دیوونه شدی برو دنبال کیس جدید ... کلاس بذار .... تو باید بلاک کنی نه اوووم.. . خواهشاً اصول رو رعایت ...

مسئله اینه ک من بلاکش کردم دفعه اول اصلا 

این حرفارو بیخیال😂ترخدا یکی بگه به نظرش چرا این بار با اینکه خودش ب زبون آورده سخته بلاکت کنم انبلاکم نکردهه🥲🥲

خیلی بی اهمیتی براش دیگه خسته اش کردی از بس بلاکت کرده و بعدم آنبلاک

نه ببین یجوری تعریف کردم ک حس میکنید من مقصرم 

اما مقصر اونه 

هر سری میاد تو رابطه بعد ی مدت میره

بدون هیچ علتی 

الانم دارم یجوری تعریف میکنم ک فکر میکنی اون مقصر مطلقه 

برا همین میگم نمیشه واقعا راجبه اینکه کی به کیه نظر داد 

ببین اولا ک اینو بگم پسرعمومه 

بعد اینکه ما خیلیییی موانع داریم سر راهمون اما تصمیم گرفتیم ک موانع رو بزاریم کنار باهم ادامه بدیم 

اما این وسط هر دفعه یکی کم آورد یعنی اصلا عقلانی حساب کنیم منو اون ادم زندگی هم نیستیم ولی همو خیلی دوست داریم 

ولی من فقط یبار کم آوردم و رفتم 

بعد ک برگشتم واقعا تصمیم گرفته بودم بمونم تا تهش

ولی اون وسط راه هی فشار مالی و خانوادگی و اینا بهش وارد می‌شد قاطی میکرد میگفت نمیتونیم ادامه بدیم صبحش کات میکرد عصر میومد عذر خواهی میگفت نمیتونم بدون تو 

خلاصه این اتفاق خیلی افتاد 

این سری هم همین شد منم داغون بودم اصلا تو حال خودم نبودم یهو انگار ضدحال خوردم هرچی تایپ میکردم دست خودم نبود فقط میخواستم یجوری جلوشو بگیرم ک نره همین

نه ببین یجوری تعریف کردم ک حس میکنید من مقصرم  اما مقصر اونه  هر سری میاد تو رابطه بعد ی ...

اون تهش میره

رابطه ای ک مدام قطع و وصل بشه پایان خوشی نداره

خیلی بی اهمیتی براش دیگه خسته اش کردی از بس بلاکت کرده و بعدم آنبلاک

بهش گفتم این بار هم میخوای بلاکم کنی؟ گفت نه سخته برام دوست ندارم این کارو کنم 

بعد من گفتم نرو بزار حداقل حرفامون کامل کامل زده بشه 

من هنوز حرف دارم باهات دیگه اینجا اون گفت مثل اینکه بلاک بهترین راهه 

و این کارو کرد💔

بهش گفتم این بار هم میخوای بلاکم کنی؟ گفت نه سخته برام دوست ندارم این کارو کنم  بعد من گفتم نر ...

سعی کن فراموشش کنی

الان ۵ درصد رابطه ها هم به ازدواج نمیکشه

کلا شده کات

سعی کن فراموشش کنی الان ۵ درصد رابطه ها هم به ازدواج نمیکشه کلا شده کات

یعنی تو میگی این بار بر نمیگرده؟ سوالی ک تو ذهنمه اینه اون همه عشق و علاقه یهو کجا میره؟ 

سعی کن فراموشش کنی الان ۵ درصد رابطه ها هم به ازدواج نمیکشه کلا شده کات

وقتی میگم یهو یعنی واقعا یهو 

چون شب قبلش واسم فیل. تر شکن خرید 

فردا صبش ک بیدار شد باهام خدافظی کرد... 

تعجب من اینه چرا ادم وفتی میخواد خدافظی کنه فیل. تر شکن خریدنش چیه اخه

یعنی تو میگی این بار بر نمیگرده؟ سوالی ک تو ذهنمه اینه اون همه عشق و علاقه یهو کجا میره؟ 

عشق و علاقه به مرور فراموش میشه

پسرا اینجورین وقتی ولت میکنن دیگه حسی نمونده براشون

بعدم هیچوقت دل نبند 

نه اگرم برگرده بازم میره چه ارزشی داره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز