2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه چیکار کنم

627 بازدید | 18 پست

چند سال از زندگیمون میگذره ولی شوهرم راضی نمیشه هیچکاری انجام بدم اوایل آرایشگری دوست داشتم گفت نه بعد رفتم خیاطی مجبورا بخاطر غرزدناش ترک کردم ولی الان ۳۰سالمه ومیخوام یه کاری انجام بدم اما نمیزاره واقعا حالم بده دوشبه درست حسابی نمیخوابم😔😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم حتما یه هنر یاد بگیر اقایون معمولا نگرانن خانوما از زیر سلطه شون خارج بشن‌ به واسطه شاغل شدن ولی شما این اجازه رو نده برو دنبال علاقه هات تو هم آدمی نمیشه ک اون هر چیز غیر منطقی گف تو بگی چشم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

به نظرم حتما یه هنر یاد بگیر اقایون معمولا نگرانن خانوما از زیر سلطه شون خارج بشن‌ به واسطه شاغل شدن ...

خیلی سعی کردم ولی به بن بست خوردم حالا یه شغل پیدا شده تو خونه اما اونم میگه نمی‌فهمم چشه 

منم همش تو خونم نمیذاره جایی برم کاری بکنم

دقیقا همینجوریه حتی چندسال پیش زنگ زد به دوستمو گفت باهاش قطع رابطه کن هیچکی دورم نیست مامانمم تازه فوت شده دیگه هیچکی ندارم واقعا حالم خیلی بده💔

لطفا به کسی بر نخورد

اصلا حق را به شوهرتان نمیدهم

کلی میگویم

همه مینالندکه شوهرشان میزند توی سرشان که کارکند و پول بیاورد خانه

با احترام به نظر دیگران ولی نهایتا زندگی شماست اگر من بگویم غلط زیادی کرده و تحریکت کنم و دعوا و طلاق پیش بیاید ایا خانه دارم بدهم زندکی کنی ؟

ایا ماهیانه پولت میدهم که زندگی ات را بگذرانی ؟

قطعا بسیار دوستت دارد و نمیخواهد در محیط بیرون اسیب ببینی

تعداد زیادی از خانمها که کار میکنند قلبا راضی نیستند و سختی میکشند

شما در اینجا نظر نپرسید

یک روز بروید دم در یک اداره و روز دیگر یک شرکت

از خانمهایی که شاغل هستند بپرسید

شوهر شما کار بیرون میکند و خرجی میاورد

شما کار در خانه را انجام میدهی

شوهر شما در خانه استراحت میکند

او جمعه دارد و مرخصی دارد

شما جمعه نداری مرخصی استحقاقی نداری ایام بیماری نداری حتی یک ثانیه برای خودت نداری

از سر شکم سیری و زن ستیزی نمیگویم

حاصل یک عمر کارمندی و زندگی اداری با زنان و دختران بی شمار با روحیه ها و فرهنگهای متفاوت میباشد

بهترین کار این است که شوهرت را متقاعد کنی بروی باشگاه و کلاس زبان یا اموزش یک کار و هنر

مانند چرم دوزی یا نقاشی و ....

اگر زبان بروید هم خیلی به درد خودتان میخورد

هم خیلی زیاد به درد بچه هایتان میخورد

هم روزی شوهرت راضی میشود در خانه به بچه های همسایه ها درس بدهید

هم حوصله تان سر نمیرود

هم پول در میاورید

و هر روز به روز رسانی میشوی

به زندکی هم میرسید

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
لطفا به کسی بر نخورد اصلا حق را به شوهرتان نمیدهم کلی میگویم همه مینالندکه شوهرشان میزند توی سرشا ...

حرف شما منطقی دوست عزیز ولی حتی به همون کلاسم راضی نمیشه اینجور که همیشه تو خونه باشی اعتماد بنفس پایین میادو نتیجش میشهمنه افسرده از همه دور مونده پدرم دوروز پیش زنگ زدو گفت بیا اینجا بچه هاتو ببینم اما اونجام نتونستم برم گفت نه احساس بی دست و پا بودن وبی عرضه بودن دارم

حرف شما منطقی دوست عزیز ولی حتی به همون کلاسم راضی نمیشه اینجور که همیشه تو خونه باشی اعتماد بنفس پا ...

شاید فکر میکند کسی کار بد یادت میدهد

یا واقعا با حرف دیگران رفتارت عوض میشود

میشود وقتی خسته نیست با ملایمت دلایلش را بپرسی

چرا پدرتان نمیاید ؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
شاید فکر میکند کسی کار بد یادت میدهد یا واقعا با حرف دیگران رفتارت عوض میشود میشود وقتی خسته نیست ...

باز خدا را شکر بچه دارید و مشغولید بیچاره انهایی که مثل شمایند ولی بچه ندارند

شاید فکر میکند کسی کار بد یادت میدهد یا واقعا با حرف دیگران رفتارت عوض میشود میشود وقتی خسته نیست ...

اهووم فک میکنه من اینجوریم که با حرف دیگران تغییر کنم پدرم مریضه

اهووم فک میکنه من اینجوریم که با حرف دیگران تغییر کنم پدرم مریضه

شما با رفتارت میتوانی ثابت کنی که حرف دیگران رویت اثر ندارد

البته طول میکشد

خودش مگر نمیبرتت پیش بدرت سر بزنید