2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 18 پست
حرف شما منطقی دوست عزیز ولی حتی به همون کلاسم راضی نمیشه اینجور که همیشه تو خونه باشی اعتماد بنفس پا ...

همینکه تلفن را قطع نکرده یعنی مریض نیست و جای امید دارد

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
همینکه تلفن را قطع نکرده یعنی مریض نیست و جای امید دارد

نه آدم بدی نیست درکل دوسش دارم ولی این کاراش عذابم میده تو چشم همه خارشد م بخاطرش خونوادم یکم درکم میکنن اما کاری ازشون برنمیاد آخرین بار پدرم به پدرشوهرم سربسته گفت بینمون دعواشد و از اونجا به بعد خواهش کردم چیزی نگن مامانم همیشه میگفت صبر کن از زندگیت که بگذره بهتر میشه بچه دار بشی خوب میشه. اما بدتره دیگه نمیدونم چیکار کنم خوردم به بن بست دنیا رو سرم داره خراب میشه اگه به خاطر بچه ها نبود تا الان خودم و راحت کرده بودم ولی اونم نمیتونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه آدم بدی نیست درکل دوسش دارم ولی این کاراش عذابم میده تو چشم همه خارشد م بخاطرش خونوادم یکم درکم م ...

چه ربطی به خوار شدن در چشم دیگران دارد

چرا خودت را عذاب میدهی

سعی کن به جای عذاب

لذت دوست داشتن شوهر و بچه هایت را ببری

خیلی ها حسرت همین وضعیتت را دارند

به بدتر از خودت نگاه کن تا راحت شوی

ضمنا خیلی ها که فکر میکنی خیلی خوشبختند و حسرتشان را میخورید

و دایم به به و چه چه میکنند اکثرا دروغ میگویند و از داخل داغان هستند

و زندگی ات را هیچ کجا پهن نکن چون همانها ضربه میزنند

چشم به هم بزنی موقع ازدواج بچه ات میشود

مراقب رفتار و حرفهایت در مورد شوهرت باش چون ان زمان زندکی بچه ات در گرو حرفهای امروزت در باره شوهرت میباشد

با عرض معذرت از بخش پنهانی زندکی ات هرگز با هیچ کس حتی نزدیکترینها صحبت نکن و گولشان را نخور طوری صحبت میکنند که دنیا بر سرت خراب میشود در حالی که خودشان اصلا تعطیل اند پس اصلا اجازه نده کسی در این مورد سوال کند یا از خودش  بگوید و صریحا بگو من از این مسایل خوشم نمیایدو بگو خدا را شکر عادی است و راضیم چون بدترین ضربه ها را از همین جا خواهی خورد

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر