2777
2789
عنوان

مردای افغانی 😭

3396 بازدید | 46 پست

یه مدته ب واسطه شغل شوهرم برخورد زیادی با اتباع افغانی داریم زنهاشون خیلی مظلوم و ساده مرداشون قلدرو ظالم پای دردودل چنتاشون نشستم ینی ظلمی نمونده ک این مردا ب زناشون نکردن و جالبه ک حقشون میدونن میگن اکثر افغانستانی ها همین جورین دلم کباب شد واسه زناشون انقد عذاب میکشن و صداشون درنمیاد مردای وحشی و ظالم و بددهن هرزه دارن ینی حالم بهم خورد از مرداشون چجور میتونن این همه ظلم از طرف شوهر تحمل کنن و صداشون درنیاد؟ 😭

فاتحه جامعه ما رو هم خوندن

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه از اول یه حالتی فرهنگشون اینطوری بوده...

مث فرهنگ یه دوره ای از کشور خودمون که تمام ازدواج ها سنتی بود و .....

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

تا مظلوم نباشه ظالم نمیتونه معنا پیدا کنه تقصیر خودشونه وایسن حقشونو بگیرن فقط سال به سال بلدن بزان

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!