2777
2789

من یه حاجتی دارم و براش کلی چله برداشتم. الان ۱۰-۱۱ روزه که دارم میخونم و نذر ۱۲۴۰۰۰ صلوات هم برداشتم و تا الان ۱۴۰۰۰تاشو‌فرستادم... اما چیزی که در حال حاضر معلومه اینه که به اون چیزی که میخوام نمیرسم😔یعنی هنوز چیز خاصی ندیدم😔حاجتم به کسی که دوسش دارم رسیدنه😔اما هیچ نرم شدنی هنوز ندیدم😔بنظرتون چله ها و نذر هایی که برداشتمو ادامه بدم؟ 😔حالم واقعا بده 😭دلم شکسته قلبم درد میکنه از ناراحتی😭حس میکنم خدا اصلا صدامو نمیشنوه یا نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم هنوز چله ها تموم نشده اصلا😔میشه راهنمایی کنید منو😔❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتي هيچ نشونه اي نديدم بازم چله هايي كه گرفتم رو ادامه بدم؟

بهتره چله رو تموم کنی ،ولی یادت باشه انشالله که همونی ک میخوای میشه ولی اگه نشد شاید خیری توشه هیچوقت بخاطرش خودتو عذاب نده بخدا من سر همین مورد تو منو میخواست دعا کردم که بشه و اگه خیره بشه الان میگم خدایا نکنه چون دعا کردم خوب پیش بره ب خیرو صلاحم نگاه نکردی کاش اصرار نمیکردم

من گفتم حتی اگه به صلاحم هم نیست بهم بدتش😔من این همه دارم دعا میکنم اخه😔شبا خواب ندارم بخدا😔

اینجوری فکر نکن و نخواه چون تو اون لحظه نیستی فکر می‌کنی فقط برسی بهش نمیدونی تحمل شرایط اخلاق و..رو داری یا نه 

تو دعا تو کردی از حرفت فک کنم پسره هم فهمیده بهش علاقه مندی دیگه بقیه شو صبر کن انشاالله خیره 

نشونه اي ديدي عزيزم؟

فعلا که نه راستش حتی پنج روزه به طور کل قطع رابطه کردیم

ولی ایمان دارم که شاید خدا داره زیر بناشو درست میکنه

و حتما همشو تا اخر میخونم

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم