2777
2789
عنوان

وسواس

89 بازدید | 4 پست

سلام من یه مقدار وسواس دستم نجس شد با مدفوع گرفتمش زیر آب یه مقدار آب پاشید به لباسم من نمی دونستم مامانم لباسا انداخت لباس شویی آیا لباس شویی و لباسای دیگه نجس ک کثیفت  یا پاک 

حالا دلم نمی شه اون لباسا بپوشم نمی دونم چه کار کنم

همه اولش با همین وسواس های کوچیک شروع میشه وقتی به خودشون میان میبینن نه کار دارن نه زندگی فقط دغدغشون اینه که به جایی نخورن کثیف بشن

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه اولش با همین وسواس های کوچیک شروع میشه وقتی به خودشون میان میبینن نه کار دارن نه زندگی فقط دغدغش ...

باید چه کار کرد

واقعا اگر این اتفاق واسه شما بیفته مهم نیست؟

باید چه کار کرد واقعا اگر این اتفاق واسه شما بیفته مهم نیست؟

هر چیزی با آب حلاله معلومه که واسم مهم نیست بنظر شما هزار سال پیش که نه تاید بوده نه مایع از چی استفاده میکردن لابد لباساشون که کثیف میشده یه بار مصرف بوده نه؟لابد دستشون که مدفوع میشده رو قطع میکردن؟نه عزیز با آب خالی میشستن.من آدم دیدم گوشیش افتاد تو سوراخ توالت درش آورد کمی الکل زد با دستمال پاکش کرد الانم استفاده میکنه البته دیگه من تا اون حدو قبول ندارم ولی مطمعن باش اون لباست با آب خالی هم تمیز شده چه برسه به تاید یا مایع لباسشویی

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز