2777
2789
عنوان

حسادت به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 67 پست
خیلی سم بود حرفت😐😐😐😐😐😐😐😐 حسادت به میوه های خونه ی جاری😐😐😐😐😐😐😍😐😐😐😐😐😐

اين ديگه عجيبه قبلا جاريا به سفر اروپا ولباس برند وماشين حسادت ميكردن اين روزا به ميوه وتخمه 😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😕خیلی سم هستید خیلیییی  یه سر درد رو سریع به چشم خوردن ربط میدید

شما فک کنم از چشم زخم چیزی نمیدونین 

پس دلیلشو بگو چرا تا سپنج دود کردم سر دردم همونجا ول کرد از صبح سر درد بودم افتاده بودم.من هروقت نذر گرفتن نا شد بوده چشم رومون نباشه 

خیلی پولدارم😅
از عکس پروفایلت معلومه😂

اونو چند سال پیش گذاشتم چون با نمک بود و بعدم دوستام منو با عکس پروفم میشناسن اینجا نمیخوام گمم کنن...بچه نمیخوام چون خودمو محدود نمیکنم وقتشو ندارم وگرنه بچه ی دیگرونو دوس دارم نگفتم که دشمنی دارم🤣

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
اين روزا داشتن دوتا بچه باعث شده برات دلسوزي كنن بگن بيچاره چي فكر ميكنه اون نگاهشونم نگاه تاسفه نه ...

واقعا بعضیاتون از اونور بوم افتادین

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
خیلی سم بود حرفت😐😐😐😐😐😐😐😐 حسادت به میوه های خونه ی جاری😐😐😐😐😐😐😍😐😐😐😐😐😐

اره میدونی چرا چون شوهر من اخلاقش اینطوریه که باید میوه داشته باشه حتی اگرخیلی داغون باشه وضعش.جاریم میگفت من شوهرم بیکار میشده پول نداشتیم سیبزمینی و پیاز بگیرم .

خیلی پولدارم😅
اين ديگه عجيبه قبلا جاريا به سفر اروپا ولباس برند وماشين حسادت ميكردن اين روزا به ميوه وتخمه 😂😂😂

فکر کن چقدر مردم ما بدبخت و فقیر شدن که فکر میکنن جاری به میوه های خونش حسادت میکنه😐

آدم های سطح پایین بیشتر به چشم زدن و این داستانها معتقدن

خیلی سعی میکنم دلمو بد نکنم 

خیره اسپند هم دود میکنی خاصیت ضدعفونی داره باز خوبه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

حسادت به چی دقیقا!؟!؟؟!؟

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اونو چند سال پیش گذاشتم چون با نمک بود و بعدم دوستام منو با عکس پروفم میشناسن اینجا نمیخوام گمم کنن. ...

من دوتا بچه دارم که واقعا هم اذیتم میکنن هم نمیتونم زیاد جایی برم و... خداروشکر شیرینی هم دارن ولی واقعا دلم شکست از اینکه میگی بدبختن 

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
فکر کن چقدر مردم ما بدبخت و فقیر شدن که فکر میکنن جاری به میوه های خونش حسادت میکنه😐 آدم های سطح پ ...

واقعا هميشه برام سوال بوده كه چطور بيل گيتس چشم نميخوره اما عمه قزي تا يه لباس ميخره چشم ميخوره 🤣

ببین متوجه نشدی همه مون پسرداریم اصلا نوه دختر نداریم منتها من از همه کوچکترم دوتا بچه دارم ازوقتی د ...

تو این برحه ی زمانی برای دوتا بچه و ۳تا بچه دلسوزی میکنن نه حسادت

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›