2777
2789
عنوان

حسادت به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 67 پست
خون زیاد بکن من تازهدعروسم شوهرم ۲ماهه بیکاره بااینکه میدونن بیکاره جاریم اومد خونمون درحد ۱ ساعت بع ...

😕خیلی سم هستید خیلیییی 

یه سر درد رو سریع به چشم خوردن ربط میدید 

وا مگه پسر داشتن حس برتری داره که حسادت میکنن 

ببین متوجه نشدی همه مون پسرداریم اصلا نوه دختر نداریم منتها من از همه کوچکترم دوتا بچه دارم ازوقتی دومی دنیا امده این موضوع شروع شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خون زیاد بکن من تازهدعروسم شوهرم ۲ماهه بیکاره بااینکه میدونن بیکاره جاریم اومد خونمون درحد ۱ ساعت بع ...

آخ آخ جاریت شوهر بیکارتو چشم زد

گفت خوش به حال جاریم عجب شوهر کاری ای داره😐😐😐😐

من حس میکنم اونایی که بچه دارن واقعا بدبختن چون هر کی نظری داره قرار نیس من ب شما حمله کنم که از شدت ...

💔💔💔پس هیچ وقت بچه دار نشو

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
💔💔💔پس هیچ وقت بچه دار نشو

همین تصمیمو داریم منتظر نظر شما نشسته بودم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
به خدا راست میگم  هروقت میاد خونمون ی چیزی میشع ی دفعه اومد گلامون خراب شد از کمر یهو داغون شد ...

اگه اینجوره سعی کن بهش فکر نکنی تا القا نشه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
آخ آخ جاریت شوهر بیکارتو چشم زد گفت خوش به حال جاریم عجب شوهر کاری ای داره😐😐😐😐

😑😑😑😑😑نه خیر از اینکه من تازه عروسم.و خونمون دید به چشمش اومده بود.واینکه شوهرم دوماهه بیکاره تونسته بود میوه بگیره توخونه بزاره.

خیلی پولدارم😅
ببین متوجه نشدی همه مون پسرداریم اصلا نوه دختر نداریم منتها من از همه کوچکترم دوتا بچه دارم ازوقتی د ...

اين روزا داشتن دوتا بچه باعث شده برات دلسوزي كنن بگن بيچاره چي فكر ميكنه اون نگاهشونم نگاه تاسفه نه حسرت وگرنه طرف كارتن خوابه ده تام بچه دنبالش رديفن دستاورد علمي كه نيست 

واقعا برای ادبتون متاسفام من اصلا نه منظورم پسر داشتن بود نه پز دادن من دوست دارم همشون بچه ام دوست ...

همین برای من و اکثر کاربها قابل درک نیست

تعداد بچه مگه حسادت داره؟😐😐😐😐😐😐😐

😑😑😑😑😑نه خیر از اینکه من تازه عروسم.و خونمون دید به چشمش اومده بود.واینکه شوهرم دوماهه بیکاره تو ...

خیلی سم بود حرفت😐😐😐😐😐😐😐😐

حسادت به میوه های خونه ی جاری😐😐😐😐😐😐😍😐😐😐😐😐😐