2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم ،تروخدا بیاین

997 بازدید | 34 پست

یه مدت بود احساس میکردم قلبم درد میکنه میگفت از معدته از دکتر متخصص نوبت گرفتم دیروز رفتم متوجه شدم ناراحتی قلبی دارم 

وای خدای من باورم نمیشه 

دکتر گفت نمیتونم باردار بشم و برام خطرناکه 

در حالی که همسرم عاشق بچه هاست و خودمم دست کمی ازش ندارم 

من یه ماهه ازدواج کردم نمیخوام بمیرم 

نمیدونم چرا بدبختیای من تمومی نداره

دلم داره میترکه

مامان آراز و دنیز😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتی قلبی با دارو اوکی میشه که... برو دکتر زنانببین‌چی‌میگه

من اصلاً تجربه ندارم هیچی 

دکتر گفت باید قرص و دارو بخوری 

ولی باردار بشی برای جنین مضره و نباید بخوری که حالت ممکنه بد بشه و بهت فشار بیاد

مامان آراز و دنیز😍❤

خدابزرگه ان شاءالله حالت خوب میشه دکتر دقیق نگفت مشکلت چیه ،شاید با مراقبت ودارو خوردن بتونی بچه بیاری وخطری برات نداشته باشه به حرف یک دکتر اکتفا نکن یه دکتر دیگه هم برو بعد درموردش با همسرت حرف بزن

صبوری
ناراحتی قلبی ات چیه؟  دکتر دیگر برو شاید تشخیص دیگری داد

گفت ناراحتی قلبیت تو درجه ۲ عه 

این دکتر رو زنداداشم که پزشکه معرفی کرد و گفت فوق العادست

مامان آراز و دنیز😍❤
خب برو دکتر زنان... شاید دارویی باشه که هم برا جنین مصر نباشه هم شما مشکلت رفع بشه

نمیدونم دکترا هم به این زودی وقت نمیدن 

تا وقت دکترم بشه دیوونه میشم

مامان آراز و دنیز😍❤

عزیزم همه دکترا درست تشخیص نمیدن پیش یه متخصص برو. یه دکتر قلب به من گفت نارسایی داری من بکهفته چ زجری ک نکشیدم اخرش پیش دوتا دکتر درس درمون رفتم گفتن هیچ مشکلی ندارم و تشخیصشون اشتباه بود😑😑

دکتره چجوری گفت ناراحتی قبلی داری؟قشنگ معاینه کرد یا رو هوا گفت؟اولندش که نمیتونی رو حرف یک دکتر اونم موضوع به این مهمی اعتماد کنی خیلی از دکترا فقط از سر وا کنی یچیزی میگن یا بخاطر مسائل مالی و ... حتی اگه مشکلی هم نداشته باشین مریضتون میکنن. اگه میخواین مطمئن بشین ازینکه ناراحتی قلبی دارین برین پیش یه دکتر دیگه که کارش درست باشهل

خدابزرگه ان شاءالله حالت خوب میشه دکتر دقیق نگفت مشکلت چیه ،شاید با مراقبت ودارو خوردن بتونی بچه بیا ...

مرسی خدا از دهنت بشنوه 

دکتر اکو و نوهر قلب و چندتا تست دیگه گرفت و گفت که ناراحتی قلبی شدید داری و از قبل بوده اما متوجهش نشدی و روند درمانش کند میشه گفت اگه زودتر متوجه میشدی خیلی زود بهبودی به دست میاوردی

تو نامزدیم و تقریباً دو سال قبلش خیلی فشار عصبی متحمل شدم نمیدونم شاید به خاطر همون باشه 

الانم نمیدونم از کجا شروع کنم به همسرم بگم 

مامان آراز و دنیز😍❤
عزیزم همه دکترا درست تشخیص نمیدن پیش یه متخصص برو. یه دکتر قلب به من گفت نارسایی داری من بکهفته چ زج ...

خداروشکر که اشتباه بوده

این دکتر رو زنداداشم که پزشکه معرفی کرد دکتر معروفی هم هست 

نمیدونم چی بگم والا

مامان آراز و دنیز😍❤