2777
2789
عنوان

مرگ خرگوش

9224 بازدید | 62 پست

بچه ها خرگوشتونو نبرین حموم.من بچه خرگوشم اسهال بود یکم کثیف شده بود بردمش حموم.

موقع گرم کردنش جلو چشمم بچه م سکته کرد مرد دوساعته دارم زار میزنم

حالم خیلی بده دیگه هیچوقت فِندی خوشگلمو نمیبینم

این زندگی ب کامممون نبود و نیست...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من هیچوقت حیون خونگی نمیگیرم چون وقتی بمیرن افسردگی میگیرم وگرنه خیلی دوسشون دارم نگهداریشون سخته

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

انقد این ناز و تو دل برو بود ک هیچوقت نمیتونم خودمو ببخشم.

اسهالش داش خوب میشد منه احمق خواستم تمیز باشه.

حالم از حماقتم ب هم میخوره

الان باید جنازه ش تو بغلم باشه

انقد این ناز و تو دل برو بود ک هیچوقت نمیتونم خودمو ببخشم. اسهالش داش خوب میشد منه احمق خواستم تمیز ...

غذا چی بهش دادی که اسهال گرفت؟ من چند ساله دارم هیچوقت مشکل گوارشی نگرفته

خب وقتی شرایط نگهداری بلد نیستی نخر  اسهال خرگوش اورژانسی هست،باید سریع می‌رفتی دامپزشکی

کاش برمیگشتم ب چن ساعت قبل.

بچه م دیشب زیر پتو وسط منو شوهرم خواب بود.

اصلا از من جدا نمیشد