ما ک جوونیم و پارکینسون نداریم دستام مث چی میارزه مخصوصا وقتی عصبی میشم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
مادرم این بیماری و داشت اصلا مسئله ساده و پیش پا افتاده ای نیست که اومدی تو نی نی سایت داری میپرسی چه دارویی خوبه واقعا دلم میخواد الان سرم و بکوبم به دیوار آخه عزیز من دیگه واس هر چی اینجا تاپیک نمیزنن که ببرش متخصص اعصاب و روان مادر من ۶ سال درگیری این بیماری بود درمان قطعی نداره اصلا مامانم فقط با دارو کنترل میشد اواخر عمرش پاهاشم میلرزید و وقتی استرس بهش وارد میشد عصبی میشد لرزشش خیلی بیشتر میشد اینجور افراد باید در آرامش کامل روانی باشن استرس و اظطراب واقعااا سمه براشون عصبی نشن خوردن دارو و محیطی آروم خیلی بهشون کمک میکنه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
عزیزم وقت دکتر گرفتمو رفتم چون پدرم قبول نمیکنه بیاد دکتر دیگه چیکار کنم کل اینترنتم چرخیدم و چند ...
نه نه اصلا اینکار و نکنی هااا دارو سر خود نده تو رو خدا ببرش دکتر اگر واقعا به هیچ سراطی راضی نمیشه ولش کن چون تا ۶ ماه دیگه انقدر لرزشش زیاد میشه لیوان چای تو دسش نمیمونه اونوقت خودش پامیشه میاد پارکینسون مربوط به اعصاب و دکتر اول تو مطب نوار مغز میگیره و طبق نوار مغز دارو میده مامان من چهار تا قرص میخورد فقط یکیش یادمه بی پریدن بود باز دارم میگم خودسر دارو نده