2777
2789
ما ک جوونیم و پارکینسون نداریم دستام مث چی میارزه مخصوصا وقتی عصبی میشم

واسه لررزشی که منشاش پارکینسون نیست فقط هر وقت لازم بود یه دونه کاربامازپین بخور چون دائم بخوری بدنت عادت میکنه و مث بقیه داروها تاثیرشو از دست میده  

فقط نمونه ایرانیش که اسمش تگرازپین نگیر چون در حد یک چهارم اون تاثیر داره

ضمنا جنبه درمانی نداره و فقط برای ۲،۳ ساعت و مقطعی تا ۹۰ درصد لرزشو کم میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه لررزشی که منشاش پارکینسون نیست فقط هر وقت لازم بود یه دونه کاربامازپین بخور چون دائم بخور ...

ارثیه متاسفانه از پدرم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ارثیه متاسفانه از پدرم  

اشکال نداره ارثی باشه ام جواب میده چون من خودمم از مادرم اینو به ارث بردم(شانس مارو ببین تورو خدا چی ارث بردیم 

ولی با اینکه مال من شدیده و قشنگ تابلوئه مخصوصا وقتی تو شرایط استرسی باشم که وحشتناکه ولی قبلش که میدونم ممکنه دستم جایی که میرم لاشی بازی(دست خودمو میگما چون ازش خیلی عصبانیم) در بیاره ۲ تا میخورم اصن باورت نمیشه اصن مگه این بی صاحاب دیگه میلرزید؟ حتی بار اول وقتی خورده بودمو خانوادمو بعد ۴ سال چون دوریم از هم دیدم  

مامانم گفت لرزش دستت خوب شده!؟

گفتم بابا بهم نیم ساعت پیش قرص داد

ولی الهی بمیرم که واسه لرزش پارکینسون خودش جواب نمیده

واسه اینکه خودش خیلی اهل 

مطالعه س دکترارم قبول نداره و نمیاد 

هر چند منم اصلا اعتماد ندارم به دکترا

سرتم درد آوردم معذرت، ولی اگه تو جلسه مهمی هستی و لرزشت واضحه امتحانش کن  

فقط ۲ تا مورد یکی اینکه مشابه ایرانیش نباشه چون اونو خوردم ففط تشنه م میکرد و قد یک چهارم از لرزش دستمو کاهش میداد

دوم اینکه فقط تو جلساتی که واست مهمه بخور که بدنت عادت نکنه وگرنه دیگه تاثیر نداره

اشکال نداره ارثی باشه ام جواب میده چون من خودمم از مادرم اینو به ارث بردم(شانس مارو ببین تورو خدا چی ...

ممنون عزیزم از وقتی ک گذاشتی من فقط موقع عصبانیت اینحوری میشم خدا رو شکر کنیم بدتر ازینا بهمون نرسیده،🙄🙄😅😅ایشالله شفای همه مربضا،🤲🤲

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد