2777
2789
عنوان

حاملگی بدون دخول ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 82 پست
درمان؟ میخام بزنم ازین میترسم ک باشه و سقطش سخته بشه برام

اره درمان

خب حامله باشی چطور سقطش میکنی؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
صبح آزمایش خون بده بله ممکنه باردار بشی اطلاعاتتو راجع به بارداری بالا ببر کاندوم نمیذاره؟؟؟؟

ازمایش ثبت میشه نمیخام بفهمه بعدا

نه اون دوستداره باردار شم

من نمیخام

نگین ک خودخواهم من باهاش دوست بودمو ازدواج کردم مرد خوبیه عاشقمه بگم ماهو بیار زمین میاره

ولی پارانویید داره بددله.شکاکه .کنترلگره من خودمم هرروز ب فکر درمانشم یا جدایی

میترسم باردارشم نتونم کاری کنم

شاید دختر باشه باید مثل من شع این بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محض اطمینان بی بی چک بزن تااینقدراسترس نداشته باشی 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
با دفترچه آزمایش نده آزاد برو  اطلاعاتت رو منتشر نمیکنن که جوابشم بگو اورژانسی یکی دو ساعته می ...

اخه باباش رئیس علوم پزشکی شهرمونه میترسم شهرمونم کوچیکه

مطمعنی ازمایش بدم نمیفهمه؟

دعا کن منفی شع

اخه باباش رئیس علوم پزشکی شهرمونه میترسم شهرمونم کوچیکه مطمعنی ازمایش بدم نمیفهمه؟ دعا کن منفی شع

بعید میدونم بفهمه 

مگه اینکه سوتی بدی و بره پیگیر قضیه بشه 

فقط حواست باشه اس ام اس آزمایشگاه رو پاک کنی 

با بیماریش چه طور کنار میاد ؟ این جور آدما معمولا به همسرشون شک دارن 

شک نداره

چجوری بگم بیرون باشم زنگ میزنه دائم بهم

دانشگاه میرم باید تایم دقیق کلاسامو بدونه

باید بدونه دوستام کیان 

و منی ک قبلن خیلی ازاد بودم برام سخته

بخاطر همین نتونستم فعلن کنار بیام

بفکر جداییم ولی بطور جدی ن چون بعضی وختا شرمندش میشم

چند روز پیش تولدم بود دانشگاه بودم فک میکردم یادش نیست خونه رو تزئین کرده بود کیکو کادو گرفته بود شام خریده بود مرخصی گرفته بود سوپرایزم کنه

حالا فعلا آزمایش رو بده تا ببینیم چه خاکی به سرمون باید بریزیم 😅 ایشالا که نباشی  جلوگیری نم ...

فردا صب میرم حتما قبل کلاسام ب بهونه کلاسام میرم تا شک نکنه

اخه اون بچه میخاد

منم چون دخولی نیست قرص نمیخوردم یساله مشکلی نبود بعد من میبینم چقد زوج هستن ک با اقدام راردار نمیشن اصن برام غیرباوره بدون دخول بشه حامله شد😭😭

فردا صب هم بیبی میزنم هم میرم ازمایش دعا کن منفی شع نمیخام اگه مثبت شد قاتل بچم شم😭😭😭😭

قبلاهم پریودات نامنظم بود؟؟ یاازمهربه اینوردیرشدی؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
قبلاهم پریودات نامنظم بود؟؟ یاازمهربه اینوردیرشدی؟

بودش یمدت ک لاغر شدم مرتب شدم ولی بعد اضافه وزنم کلن نامرتب شده در حده دوماه یبار سه ماه یبار ولی هیچوخت این علامتای درد شکمیو حساس شدن سینه و سفت شدنشو نداشتم