2777
2789
عنوان

حاملگی بدون دخول ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 82 پست
ب نظرمن ک هستی چون منم اینجور بودم حالا فردا تست بزن ان شاالله منفی باشه میدونم تو شرایط نداشته باشی ...

من شرایطشو داریم از نظر رفاهی تقریبا

مشکل مناینه دلم نمیخاد بچم محدود شع

اگه دختر شد ارزوی ی لاک قرمزو داشته باشه

من خودمم میخام فرار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تموم این کارارو کردیم دست خودم نیست یهو میبینی خودمو میکشم عقب یه حسه عدم اعتماد دیدی چجوریه میترسی ...

فقط با تمرین مستمر درست میشه نه یکی دو روزه. چون میگی همسرت مشکل داره از اون نظر تو ناخودآگاهت میلی هم به رابطه نداری. حتما هم برا مشکل خودت و هم همسرت به روانشناس مراجعه کن.  وسریع فکر جدایی نباش. اگه مراجعه نکنی و درمان نکنب حتما به جدایی ختممیشه. کسی رو میشناسم که بعد پنج سال جدا شدن سر همین مشکل شکا. ببخشید که رک گفتم. نمیدثنم چن وقته ازدواج کردی ولی له فکر باش

فقط با تمرین مستمر درست میشه نه یکی دو روزه. چون میگی همسرت مشکل داره از اون نظر تو ناخودآگاهت میلی ...

من همسرم ادمه خوبیه ولی اون ایرادش همشونو میشوره نیبره خودشم میدونه من بخاطر عشقی ک بهش دارم تحمل میکنم

اونم هیچوخت مشکلمو بروم نمیاره

بله حتما بفکر درمانش هستم میخاستم ماه اینده برم ی شهر بزرگتر پیش سکستداپ

من همسرم ادمه خوبیه ولی اون ایرادش همشونو میشوره نیبره خودشم میدونه من بخاطر عشقی ک بهش دارم تحمل می ...

حتما برو وبرای حفظ زندگیت تلاش کن که فردا شرمنده ی خودت نباشی. هر دو حل میشه. و هر دو مشکل در زندگی زناشویی بسیار مهمه  حیاتیه