2777
2789
عنوان

حاملگی بدون دخول ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 82 پست

بعدم گلم بدون دخول اصلا امکان بارداری نیست اگه مطمئنی هیچی نریخته پس خیالت راحت 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حتما عزیزم مرسی گلم خیلی ارومم کردی

خواهش میکنم گلم🥰

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
چجوری؟ دکتر رفتم گفت باید بری پیش سکستراپ که شهر ما نداره

ببین تو اینستا سرچ کن واژینیسموس یه گروهه بهت کمک میکنه. اما کلی بگم با ورزش کگل درست میشه. هر وقت مثانه ات خالی یود ناحیه ی تناسلی رو منقبص کن تا ده بشمار و رها کن تا ده ثانیه صبر کن دوباره تکرار کن. قبل از رابطه معشقه کن. نقطه ی gرو  تو گوگل سرچ همسرت قبل رابطه لمس کنه. یا جلو آینه بشین آروم آروم خودت یاهمسرت واژنتو دست بزنه و با انگشت وارد بشه. اینا رو که گفتم نگید چرا گفتید چون دانشجو مامایی بودم و از خوذم نمیگم. این یه بیماریه ی روحیه و نیاز به روانشناس هم داری 

چجوری شدی؟😭😭😭 وای نگو توروخدا سکته میکنه پریودات مرتب بود ؟؟ناباروری نداشتین تو خونوادتون؟

پریودم دقیق بود با لا...پ ای شد تو خانوادمم همه اوکی هستن بستگی ب رحمت داره از من ک مشخص شد خیلی سالمه🤣 بی بی چک بزن بازم ب حالتت نگاه کن ترشح شیری رنگ نداری یا از غذایی چیزی بدت نیامده یا خوشت نیامده

بعدم گلم بدون دخول اصلا امکان بارداری نیست اگه مطمئنی هیچی نریخته پس خیالت راحت 

برای داخل ک مطمعنم چون من میترسم خودمو میکشم عقب

اطرافشم زیاد مطمعن نیستم

ولی من بعد رابطه تا متوجه نشده سریع خودمو با دستمال پاک میکنم دیگه خیلیییی طولاتی شه یساعت بعدشم حموم🥲

پریودم دقیق بود با لا...پ ای شد تو خانوادمم همه اوکی هستن بستگی ب رحمت داره از من ک مشخص شد خیلی سال ...

اشتهااااام بشدت زیاد شده فقط

عفونت ندارم ولی ی ترشح هایی مثل عفونت دارم

سینه هامم میگم حساس شدن

ولی خو من خالمو دختر خاله هام مشکل نابارروری داشتن با درمان باردار شدن و عمم😭😭😭وای کاش منم مشکل داشته باشم

برای داخل ک مطمعنم چون من میترسم خودمو میکشم عقب اطرافشم زیاد مطمعن نیستم ولی من بعد رابطه تا متوج ...

خب اگه مطمئنی انشاءالله که نیست خبرشوبده

ببین تو اینستا سرچ کن واژینیسموس یه گروهه بهت کمک میکنه. اما کلی بگم با ورزش کگل درست میشه. هر وقت م ...

تموم این کارارو کردیم دست خودم نیست یهو میبینی خودمو میکشم عقب یه حسه عدم اعتماد دیدی چجوریه میترسی یچیزیو بدی دست کسی اونجوریم میترسم😭

اشتهااااام بشدت زیاد شده فقط عفونت ندارم ولی ی ترشح هایی مثل عفونت دارم سینه هامم میگم حساس شدن و ...

ب نظرمن ک هستی چون منم اینجور بودم حالا فردا تست بزن ان شاالله منفی باشه میدونم تو شرایط نداشته باشی چقد بده.