2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید لطفاااا

248 بازدید | 14 پست

سلام من این پیام پایین رو برای دکتر زنان فرستادم و در جوابم گفتن که آزمایش بتا بده میخواستم ببینم امکان داده جنین ۸ روزه توی آزمایش مثبت بشه؟؟😐 اصلا سر در نمیارم از آزمایش و تخمک گذاری و اینا..😭

"" من یک ماهه ازدواج کردم جلوگیری طبیعی داشتیم و مراقب بودیم، یک هفته پیش سر تایم پریودم من یکم لکه بینی داشتم ولی پریود نشدم و شبش رابطه مشکوک داشتیم و فرداش پریود شدم اما به جای ۴ روز ۳ روز بود و من هر ماه درد داشتم این ماه اصلا درد پریود نداشتم ولی خونریزی کامل بود مثل پریود.
۱۰روز هم میشد که همش سرگیجه و حالت تهوع داشتم و بیحال بودم ضربان قلبم بالا میرفت یجورایی علائم بارداری داشتم همینطوری اومدم یک روز بعد از اتمام پریودم بیبی چک زدم هاله انداخت فردا صبحش یه بیبی چک دیگه زدم منفی شد. احتمال بارداری هست؟

سلام توروخدا اینو برام‌گزارش بزن دعا میکنم‌براتون...ممکنه شناسایی شم..لطفااا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی اگه آزمایش بتا بدم و منفی باشه احتمال باردار بودنم صفره و میتونم قرص اورژانسی بخورم؟

آره ولی چرا میخای اورژانسی بخوری؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به نظر من که نه باردار نیستی

اکه بینی بود باز یه چیزی ولی کامل پریود شدی پس بارداری منتفیه

ممکنه یه دوره آدم درد نداشته باشه

درد مال وقتیه که دیواره رحم کنده میشه و بعدش لخته دفع میشه

ممکنه آدم یه دوره درد شدید نداشته باشه یا حجم خون کم باشه

حالات بعدی که گفتی هم به خاطر استرس و توهم بارداریه

به نظر من که نه باردار نیستی اکه بینی بود باز یه چیزی ولی کامل پریود شدی پس بارداری منتفیه ممکنه ی ...

ممنونم عزیزدلم ینی اون بیبی چکی که مثبت شد ممکنه اشتباه بوده باشه؟

۲شب پیش هم رابطه مشکوک داشتیم😐😐 منی که زایمان نداشتم نمیتونم ایودی بزارم؟

نه ایودی که نمیتونی بذاری ولی توروخدا شما که بچه نمیخوای یاقرص بخور یا کا ندوم بذار. این چه وضعیه من بجای تو حرصم گرفت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه ایودی که نمیتونی بذاری ولی توروخدا شما که بچه نمیخوای یاقرص بخور یا کا ندوم بذار. این چه وضعیه من ...

خودمم حرصم گرفته اصلا استرس دارم و حالم بده امیدم به ایودی بود نمیدونستم باید حتما زایمان داشته باشم. مجبورم دیگه قرص استفاده کنم چون واقعا بچه نمیخوایم الان.

اره ولی وقتی صفره چرا قرص بخوری؟ اورژانسی خیلی قرص مضخرفیه کلا تا چند ماه بهمت میریزه

بخاطر اینکه ۲ شب پیش هم رابطه مشکوک داشتیم😑 دیگه میخوام قرص جلوگیری استفاده کنم چون بچه نمیخوایم فعلا.