2777
2789

مامان من سفر چندروزه رفته من باید نگهش دارم 

ما تویه شهرک زندگی میکنیم که همه همو میشناسن 

بعد خواهرم ۵سالشه هرروز صبح باید با بچه های خیابون بالایی بازی کنه  بعدشم بزور میاریمش خونه تا ناهار بخوره و بره پیش دبستانی 

بعد پیش دبستانی ام لباساشو درمیاره میره و بزور باید بریم بیاریمش😭😭😭این چندروز کلی حرصمو درآورد بچه های اونا خیلی فضولن و همش وسط خیابون بازی میکنن  ولی هرکار میکنم گوش نمیده بیاد اشکم و درآورده 😑 

مامانم خواست ثبت نامش کنه  خانه ی بازی گفت نمیام باید حتما دوستامم بیان 😑 چیکار کنم وابستگیش کم بشهههه

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم رو عادت ندادم بدون خودم بره پارک 

البته معمولا بچه های آخر فرق داره سیستم شون😄

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

ولش کن بزار بازی کنه

برعکس دا اش من ب من وابستگی داره بیرون نمیره 

البته منم حساسم بیرون نمیزارم اصلا

اما خودم شهربازی و خرید و همه جا‌میبرمش

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

وقتی آبجیم همین سن ها بود خیلی دوست داشت بره پارک یا کوچه بازی کنه 

ماعم اصلا نمیتونستیم بیاریمش خونه

آخر سر مامانم با زور کتک و دعوا نگهش میداشت خونه😶

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

چیکارش داری بزار بازی کنه😅😂😂

اخه میرن وسط خیابون خدایی نکرده ماشین بزنه بدبخت میشیم خب 

خیلی بچه های اونا فضولن بدون اینکه اجازه بگیرن برا خودشون رفته بودن پارک 😑

وقتی آبجیم همین سن ها بود خیلی دوست داشت بره پارک یا کوچه بازی کنه  ماعم اصلا نمیتونستیم بیاری ...

دقیقا خواهر منم 

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
اخه میرن وسط خیابون خدایی نکرده ماشین بزنه بدبخت میشیم خب  خیلی بچه های اونا فضولن بدون اینکه ...

داری کودکی خواهر منو تعریف میکنی خدایی😂؟

یبار خواهرم بدون اینکه بگه با دوستاش رفته بود ماهم اینو و بگرد اونو و بگرد دنبال خواهرم😂😂

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
پسرم رو عادت ندادم بدون خودم بره پارک  البته معمولا بچه های آخر فرق داره سیستم شون😄

ولی اره خیلی غیر قابل کنترلن این آخریا 

ولش کن بزار بازی کنه برعکس دا اش من ب من وابستگی داره بیرون نمیره  البته منم حساسم بیرون نمیز ...

منم همه جا میبرمش ولی اینکه همش تو خیابون باشه اصلا دوست ندارم همش فکر میکنم الان چه بلاهایی قراره سرش بیاد خیلی فضولن اومده بهم گفته وسایلامو جمع کن میخوام برم کوه 😐 بچه ی ۵ ساله 😐😂