2777
2789
عنوان

ناباروری

165 بازدید | 28 پست

دوستان کسی هست اینجا زیرنظر ماما سودابه گوهردوست باشه چغادک؟؟میگن کارش خوبه شما چیزی شنیدین درموردش؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم خوبه. ابجی یکی از دوستام میرفته پیشش

نتیجه گرفتن؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

بوشهر دکتر رحمانی من میرفتم عالی بود. یکی از فامیلامون ۱۰ سال بچه دار نمیشد الان شده

براشوهرم میخوام حرکت اسپرم ضعیف

حرکت اسپرضعیف

بدون اطلاع از مزاج متاسفانه به این مشکل خورده کار من اصلاح مزاج هست و فقط با همین اصلاح مزاج وتدابیرخانگی من شاهد کلی درمان وناباروری ها شدم...تو روخدا اینقدر دکتر نرین دکترها برقها قطع بشه نمیتونن براتون کاری انجام بدن تا تهش بخونین دیگه ..برای اصلاح مزاج تماس بگیرید و کاری کنیدداروتون تغذیه ات باشه 09033418782 نوروزی در خدمت کسانی که سلامتی ریشه ای میخوان هستم

چن درصد حرکت داره ؟شوهر من 23درصد تحرک داش بعد هشت سال باردار شدم نگران نباش 

قبل عمل ۲۵ درصد حرکت داشت .۵ سال از عمل میگذره حرکت شده ۱۵منم ۸ سال چشم انتظارم دنبال درمانم نرفتیم دیگه میخوام جدی پیگیری کنیم .راستی مبارک باشه خداحفظش کنه برات..داروچیزی استفاده کرد همسرتون؟؟

قبل عمل ۲۵ درصد حرکت داشت .۵ سال از عمل میگذره حرکت شده ۱۵منم ۸ سال چشم انتظارم دنبال درمانم نرفتیم ...

چن سالته عزیزم؟

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

۳۰ سالمه

منم۲۷ام..۸ماهه اقدامم😔😔😔

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

منم۲۷ام..۸ماهه اقدامم😔😔😔

انشاالله ب زودی نتیجه بگیری عزیزم

انشاالله ب زودی نتیجه بگیری عزیزم

دعاکن برام...اجی😔😔😔😔😔😔