2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براشوهرم میخوام حرکت اسپرم ضعیف

منم شوهرم حرکت اسپرمش ضعیف بود . قرص ویتامین e و قرص فولیک اسید میدادمش مرتب😅😅😅

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

شیرموز درست میکردم، داخلش چندتا خرما، چندتا پسته، چندتا کشمش، و چندتا بادام، و کمی عسل میریختم میخوردیم دوتامون. هم برای اسپرم خوبه هم خودم ک تنبلی تخمدان داشتم. نیم ساعت قبل رابطه ، نصف قاشق چایی خوری پودر جینسینگ رو با نصف قاشق چایی خوری عسل اصل قاطی میکردم میخورد

فکر کنم همینا باعث شد ک حرکتش بیشتر بشه و تعدادش بیشتر بشه. 

حالا شما پرس دکتر بکن. مثل من همه چی به خورد شوهرت نده😀😀

شیرموز درست میکردم، داخلش چندتا خرما، چندتا پسته، چندتا کشمش، و چندتا بادام، و کمی عسل میریختم میخور ...

پودر جینسینگ رو داخل عسل نریزی بزاری تو ظرف و هر شب از همون قبلی بخورینااا

میگن خوب نیست

هرشب باید درست کنی. بعد من انگار شنیدم عرق کاسنی برای اسپرم خوبه

شیرموز درست میکردم، داخلش چندتا خرما، چندتا پسته، چندتا کشمش، و چندتا بادام، و کمی عسل میریختم میخور ...

ممنون عزیزم مرسی ازاینکه برام وقت گذاشتی یه شب در میان خوبه دمنوش زعفران درست کنم اب جوش بیاد بریزم توقوری و کمی زعفران دم بیاد بخوره؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

سلام عزیزم به همسرتون قرص اسپریژن و ویتامین سی و ایبدید بخورن هرروز خرما و بادام بدید و معجون موز و شیر و عسل و خرما و دارچین و کنجد و پودر نارگیل و گردو درست کن هر روز یا هفته ای سه بار بده بخوره بی شک بی نهایت تغییر میکنه 

ممنون عزیزم مرسی ازاینکه برام وقت گذاشتی یه شب در میان خوبه دمنوش زعفران درست کنم اب جوش بیاد بریزم ...

سرچ کن توی اینترنت یه وقتی بد نباشه. من یادم نیست دقیق ، فقط یادمه مرتب میخوردیم. و توی غذامم زعفران میریختم😀😀😀 توی خورشت، مرغ زعفرانی درست میکردم🤣 یه کااااری سر این مرد در اوردمممم

سلام عزیزم به همسرتون قرص اسپریژن و ویتامین سی و ایبدید بخورن هرروز خرما و بادام بدید و معجون موز و ...

باشه ممنون گلم

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

میگم شما پیش دکتر بدل زاده رفتین؟ازش راضی بودین؟

سلام زنگ میزنم مطب کسی جواب نمیده