2777
2789
عنوان

از شدت افسردگی همش خوابم میاد

177 بازدید | 10 پست

دوشنبه امتحان میان ترم دارم

هم درسش سخته هم استادش سختگیره امتحانارو سخت میاره

ینی هروقت کتابو وا میکنم سرم میوفته رو میز خوابم میبره 

نصف کتابه

چه راهکاری دارین خوابم بپره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حال راه رفتن درس بخون 

یکم باصدا درس بخون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چه ربطی به افسردگی داشت؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

وقتایی که کسی خونتون نیست بیا توی پذیرایی درس بخون همش یه جا نباش ،تغییر مکان باعث میشه از یکنواختی دربیایی و خوابت نگیره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

تو سالن مطالعه نمیشه با صدا درس بخونم اخه

سالن مطالعه مثل کتابخونه ساکته؟! 

یه نمه صدا هم داشته باشی در حدی که خودت بشنوی حله 

برای اینکه خوابت نبره میگم