2777
2789
عنوان

چجوری با این جاری باید رفتار کرد؟

833 بازدید | 40 پست

سلام خانما

اول بنویسم من رابطم با جاریم معمولیه اون دیروز پسرش به دنیا اومد اما ایننم بگم دوتا دختر دیگه هم داره 

اخلاق جاریم خوبه البته جلو روی ما و خیلی شیرین زبون و با سیاسته 

اما خیانت میکنه به شوهرش من خیلی وقته گوشی مخفیشو یکبار دیدم که پیام میداد و فورا قایم کرد یه گگوشی دیگه هم داره که تو خونس اما اون یکی گوشیش قایم کرده به نظرتون چجوری باهاش رفتار کنم چون دلم واسه برادرشوهر و بچه هاش میسوزه به شوهرمم گفتم اما میگه اون عادت کرده و داداشم بی غیرت چون قبلا هم ازش زیاد حرف میزدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم این مسئله به شما ربطی ندارد و خودتو دخالت نده،بچه دار شده،تبریک بگو هدیه بده بیا بیرون،یااگر از این قضیه خیانتش ناراحتی رفت آمدتو کم کن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

چون گوشی مخفی داره فهمیدی خیانت میکنه؟

بترس از قضاوت بیجا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2790
2778
2791
2779
2792