2777
2789
الان همکارم تازه ازدواج کرده و میگفت دکمه انصراف نداره؟؟؟ اینقدر خرجاش زیاده میگه رفتیم ی کفش بخریم ...

همسری انتخاب کن که چشم و دل سیر باشه و همه آرزوهاشو ازت نخواد کفش ۵ میلیونی مارکه من که کارمند هستم و درآمد دارم هم همچین پولی هزینه نمیکنم مگر که آف بخوره به ۳ میلیون برسه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان همکارم تازه ازدواج کرده و میگفت دکمه انصراف نداره؟؟؟ اینقدر خرجاش زیاده میگه رفتیم ی کفش بخریم ...

اون دیگه خ دست بالا گرفته با یه تومن هم میشه گرفت، گل معمولی هم یه تومن میشه 

کسی که اینجوری خرج میکنه باید نگاه به جیبش کنه، 

فقط کسایی که از جنسیت خودشون متنفرن و دارن با حرص که خدا میدونه از کجا میاد کامنت میزارن😂

گلای تو خونه اولا  که هر رابطه ای دو طرف داره و اینکه فقط بخوای یه طرف و بکوبی دلیلش کاملا واضحه پس خودتونو خسته نکنید مردم آگاه شدن.

دوما که یکی از دلایل مقاومت در برابر ازدواج آگاهیه که آدما فهمیدن حتما نباید ازدواج کرد تا به قول قدیمی ها خوشبخت شد و فهمیدن که تو مجردی هم میتونن خوشحال و خوشبخت باشن.

یه سریاهم هستن کلا دیگه حوصله سروکله زدن بخاطر مسائل عادی و ندارن که بخوان ازدواج کنن بقیه براشون تصمیم بگیرن.چون تا دلتون بخواد پسر و دختر وابسته ی خانواده زیاده.

پس به این فکر میکنن اون وقتی که میخوام بزارم واسه مسائل و حق و حقوق عادی ای که دارم با بقیه سروکله بزنم، رل میزنم بدون اعصاب خوردی زندگیمو میکنم که خب تصمیم خیلی منطقی ای هستش با این حجم از دخالتی بودن  بعضی خانواده ها و وابسته بودن یه سری از بچه ها به پدر مادر.

بعدشم کسایی که میخوان مشکلات اقتصادی و توی ازدواج نکردن جوونا بی اهمیت نشون بدن دقیقااا مشخصه از کدوم دسته هستن و هدفشون چیه و فوق العاده آدمای بی وجدان و بی انصافی هستن.

با این حقوقای داغون و تورم هزار درصد فقط باید بی شرف باشیم که جدی بودن مشکلات معیشتی رو بخوایم کتمان کنیم.

طرف داره صبح تا شب جون میکنه خرج خودش تنها رو نمیتونه در بیاره(مگر یه سری شغلای خاص)۱۰ سال اگر نخوره و نپوشه شایددددد بتونه یه ماشین داغون بخره.اجاره خونه سر به فلک کشیده.اجاره ی یه خونه توی جای متوسط حداقل ماهی ۸ میلیونه. یه دونه پنیر ۵۰ هزارتومنه.تخم مرغ کیلویی ۷۰ تومن.گوشت کیلویی ۵۰۰ تومن.

اونوقت من باید خیلی نفهم باش و بیام نفهمیمو به نمایش بزارم بگم وایییییی چقدر جوونا پرتوقععععع شدننننن.

اینارو منی دارم میگم که هیچ مشکل مالی ندارم ولی دلم واسه مردممون کبابه که نهایت تفریحشون یه کافه رفتنه،تغذیه ی خوب نمیتونن داشته باشن.ماشین خوب نمیتونن سوار شدن.خونه ی خوب نمیتونن داشته باشن. ولی همینم چشم یه سری معلوم الحال و کور کرده.

نظر میدین با شرافت و وجدان نظر بدین خداروهم در نظر بگیرین

کاربر خانم هستم.