2777
2789

الان همکارم تازه ازدواج کرده و میگفت دکمه انصراف نداره؟؟؟ اینقدر خرجاش زیاده

میگه رفتیم ی کفش بخریم از سپه سالار تهران و 5 تومن پولش شد. ی گل میخوایم بخریم نمیدونم چهار پنج تومن. اینا تازه اولاشه:/

والا من خودمم خوف کردم

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا چیزی که من میبینم دخترا از ازدواج فرارین چون دیگه ازدواج با پسرا و اکثرا خانواده های ایرانی واسشون مثل کتاب باز شده و تهش میدونن باید با چه چیزاهایی سروکله بزنن واسه همین ترجیح میدن با آرامش زندگی کنن

ولی آقایون با هر شرایط زندگی ای به شدت پیگیر ازدواجن

کاربر خانم هستم.

بسکه زن و دختر لخت و پتی ریخته تو خیابون که براشون هرررررکاری میکنن 

چرا باید ازدواج کنن اخه!

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یک علت بزرگش به نظر من این دوره زمونه تنوع طلبی بعضی پسرها شده. وقتی که به راحتی میتونن با چند نفر بدون هیچ مشکلی در ارتباط باشند چرا خودشونو پایبند یک نفر که قطعا تعهد و وظایف زیادی می طلبه کنند؟ البته مشکللت اقتصادی هم علت مهم دیگه جوونایی هست که میخوان از راه درست و سالمش زندگی شروع کنند اما نمیشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من فکر میکنم دخترا از ازدواج فراری شدن

چون گذشت اون دورانی که دختر میشست تو خونه منتظر بود زنگ در رو بزنن بیان برش دارن ببرنش

الان بیشتر دخترامون مستقلن و دستشون تو جیب خودشونه آقا بالاسر میخوان چی کار!

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

اتفاقا من که می‌خوام اقدام کنم ولی آدمشو پیدا نمی کنم🤝. دختری که بخواد زندگی کنه نیست اکثرا خی ...

یکی همینو بم گفته،😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز