سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اتفاقا چیزی که من میبینم دخترا از ازدواج فرارین چون دیگه ازدواج با پسرا و اکثرا خانواده های ایرانی واسشون مثل کتاب باز شده و تهش میدونن باید با چه چیزاهایی سروکله بزنن واسه همین ترجیح میدن با آرامش زندگی کنن
ولی آقایون با هر شرایط زندگی ای به شدت پیگیر ازدواجن
یک علت بزرگش به نظر من این دوره زمونه تنوع طلبی بعضی پسرها شده. وقتی که به راحتی میتونن با چند نفر بدون هیچ مشکلی در ارتباط باشند چرا خودشونو پایبند یک نفر که قطعا تعهد و وظایف زیادی می طلبه کنند؟ البته مشکللت اقتصادی هم علت مهم دیگه جوونایی هست که میخوان از راه درست و سالمش زندگی شروع کنند اما نمیشه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چون گذشت اون دورانی که دختر میشست تو خونه منتظر بود زنگ در رو بزنن بیان برش دارن ببرنش
الان بیشتر دخترامون مستقلن و دستشون تو جیب خودشونه آقا بالاسر میخوان چی کار!
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤