2777
2789
عنوان

بچها یه سوال شیطانی دارم

214 بازدید | 13 پست

اگ پیج اینستا یکیو ک از خانواده شوهره هک کرده باشید و خیلی اذیتتون کرده قبلا با پیجش چکار میکنید؟مثلا یچیز از طرف خودت بنویسی برای خودت بندازی گردنش

اصلا انتقام خوبه؟

من قصد هیچ کاریو ندارم فقط دوست دارم بدونم بقیه چی فک میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی خیلی اذیت کرده باشه آره یه کاری میکنم

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

وقتی که مشت اپل رو میزنید، باید همیشه منتظر خوردن مشت انتقام باشید.

پس چه بهتر که خودتون رو توو موقعیتی قرار ندبد که باقی زندگیتون در استرس انتقام بگذره.

یه ضرب‌المثل داریم ما که میگه یک مشت بخوری شب راحت میخوابی

یه مشت بزنی تا صبح باید ستاره بشمری

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
مثلا چیکار 

اونش دیگه بماند بگم همه میریزن سرم

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫