2777
2789
میتونست از خونه فرار کنه و بره خونه فامیلی، بزرگتری ، اشنایی تا تکلیف زندگیش روشن بشه. کسی که پا روی ...

اگه اطرافیانشون عاقلانه برخورد میکردن این راه درسته ولی وقتی اطرافیان بدتر باشه ادم‌نمیتونه تصمیم درست بگیره. 

کاش هرگز برنگرده ، کاش داغ اون پسر هم بمونه به دلش و پسره قالش بزاره و بعد سواستفاده ازش بزارع بره . ...

چقدر تند و تلخ نظر میذاری 

اصلا هرچی بشه چرا تو اینقدر خودت اذییت میکنی حتما تجربه کردی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بدترین انتخاب بود. الان بهتر شده اوضاعش . خیلی جاها اگه بگیرنش همون خانواده سرشو میبرند. بنظرم ا ...

اره عزیزم این راهکارم صد البته بده ... ولی تا حالا ندیدی یکی که به بنبست میخوره چجوری به هر ریسمانی ممکنه چنگ بزنه به هر ریسمان درست و غلطی... 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
میتونست از خونه فرار کنه و بره خونه فامیلی، بزرگتری ، اشنایی تا تکلیف زندگیش روشن بشه. کسی که پا روی ...

دیشب ک فیلم یوسف پیامبرو میدیدم ی چیزیش خیلی جلبم کرد گفتم برای شماهم بگم🥲😂

زلیخا بهش گفت ی زنی خیانت کرده ب شوهرش چجوری میشه اونو قضاوت کرد و حکمش چیه ب نظر شما؟

یوسف گفت باید خیلی چیزارو دونست برای قضاوت کردنش

مثلا اینکه اون زن از همه لحاظ تمکین میشده یا خیر

شوهر اون زن بهش بها میداده یا خیر

چند تا بچه داره و جنسیتشون چیه

اون زن چجور خیانتی کرده و خیلی چیزای دیگه ک الان یادم نیست....

زلیخا با تعجب نگاش کرد و گفت اینهمه سوال برای ی قضاوت کردن؟

گفت اره قضاوت ب این اسونیا نیست

و جدای از این فیلم من شنیدم گناه بزرگیم محسوب میشه قضاوت نادرست کردن اگ اعتقاد داشته باشید

پس چ بهتر ک قصاوتو بزاریم کنار...سخته ولی باید یادش بگیریم هممون❤️

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

چقدر تند و تلخ نظر میذاری  اصلا هرچی بشه چرا تو اینقدر خودت اذییت میکنی حتما تجربه کردی

تو چرا انقدر خودتو اذیت میکنی ؟ کسی در مورد شما نظر نداد. تو چرا ندیده تهمت میزنی بهم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

این همه از خیانت مردها شنیدیم

حالا یک زن خیانت کرده ،همه طرفداریش رو میکنید؟

قبول کنید که یکهو نشده

مدتی از آشنایی با اون پسر میگذشته،که اعتماد کرده و رفته

کافیه یک مرد چت کنه،حتی شوهر خودم،از آب و غذا می افتم،

حالا خدا میدونه چقدر همسرش مقصر بوده چقدر خودش

خیانت زن هم مثل خیانت مرد توجیح نداره

دیشب ک فیلم یوسف پیامبرو میدیدم ی چیزیش خیلی جلبم کرد گفتم برای شماهم بگم🥲😂 زلیخا بهش گفت ی زنی خ ...

میدونید این بدترین انتخاب بود. شرایطش قطعا سخت تر میشه. همچین مواقعی نه قانون و نه عرف هیچکدوم از اون زن نمیتونه دفاع کنه . اتفاقا منم دیشب این قسمت رو دیدم. نظرم اینه تاوان مرگ و ناموس کشی که خیلی جاها رسمه هرگز هرگز هرگز سزای اون ادم خائن نیست. خیلی راحت باید طلاقشون داد تا برن پی زندگیشون. منکر اینکه یه وقتایی مردها زندگی رو بدتر از جهنم میکنند اما اینکه بخوای با یک اقا فرار کنی که علاوه بر خونه خود ادم ، جامعه هم برای ادم جهنم میشه. متأسفانه و به غلط اطرافیان و خانواده هم باید چوب رفتار اشتباه مادر خانواده رو بخورند. هر چند که گناه خیانت چه برای زن و چه مرد حتی اگه پشیمون واقعی هم باشند هر دو تا بخشیدنش خیلی سخت و کار هر کسی نیست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عزیزم حرف شما درسته ولی اون زن شایدم میتونست اصلا خودکشی کنه تنها گناهی ک خدا ازش نمیگذره!!!! پس مجبور بوده بذاره بره ما ک نمیدونیم ب زن بدبخت چی گذشته ک پا گذاشته رو جیگرگوشه هاش 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
میدونید این بدترین انتخاب بود. شرایطش قطعا سخت تر میشه. همچین مواقعی نه قانون و نه عرف هیچکدوم از او ...

من جای اون خانم نبودم هیجوقت نمیتونم بگم بدترین انتخاب بوده یا بهترین انتخاب

اصن نمیدونم دلیل کارش چی بوده پس از خدا میخام خودش کمکش کنه اون بهتر از ماها میدونه صلاح کار چیه🥲

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅