mamanjooooon99 مدیر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 993 عنوان جرم فرار | مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 52 پست سلام خانم ها جرم فرار زن متاهل میدونید چیه؟ 1402/08/27 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3853 خیلی کاراشتباهی کرده ،خداب دادش برسه ،هرخانواده وجامعه ومردم اون منطقه برخوردهای مختلفی دارن ولی خدا ... پلیسم حمایت میکنه جا میده بهش؟؟؟ هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32632 من از این همه نفرتی که توی پیامت بود برات پست گذاشتم برای من راهکار نفرت انگیزی هست که بخوای خیانت کنی. شما هم لطفا ندیده به کسی تهمت نزنید. دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32632 پلیسم حمایت میکنه جا میده بهش؟؟؟ میتونه بگه من امنیت جانی ندارم تو خونه . اره حمایت میکنه . دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3853 میتونه بگه من امنیت جانی ندارم تو خونه . اره حمایت میکنه . ما ی تصادف کردیم زنگ زدیم پلیس راهور نیومد کجای کاری خواهر حالا بیان ب ی زن جا و مکان بدن؟ فوقش خانمه زنگ بزنه پلیس بیاد ی صورتجلسه کنه بره همین!!!! هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5227 کاش حداقل میرفت پیش پلیس یابهزیستی چون میدید بعد از جداییش هیچ جایی رو نداره بره بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
kasmaya عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 171 خود فرار کردن مجازاتی نداره فقط اگر شوهره شکایت کنه بخاطر ترک منزل از نفقه محروم میشه، ولی اگه ثابت بشه با پسر رفته، بخاطر این ۹۹ ضربه شلاق داره،حالا دستگیر شده یا هنوز فراریه؟؟
1370خداهمراهتان عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 5147 پلیسم حمایت میکنه جا میده بهش؟؟؟ بهترازفراربامردغریبه اس ،مشاوره میده چکارکنه ،اصلا منظوراصلیم این بودلااقل اونهمه زجرکشیده ومیکشه باتصمیم صددرصداشتباه خودشوبدنام نکنه که حقوهمه ب شوهره ظالم بدن وخودش نابودبشه ،اگه بچه هم داشته باشه اون بچه هم بیگناه سرافکنده بشه تاآخرعمروهمینطورادامه داربشه مادرشون فلان کارروکرده اینم بچه اونه ونوه اونه وخانواده اونه انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3853 بهترازفراربامردغریبه اس ،مشاوره میده چکارکنه ،اصلا منظوراصلیم این بودلااقل اونهمه زجرکشیده ومیکشه با ... درسته عزیزم هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌