2777
2789
خیلی کاراشتباهی کرده ،خداب دادش برسه ،هرخانواده وجامعه ومردم اون منطقه برخوردهای مختلفی دارن ولی خدا ...

پلیسم حمایت میکنه جا میده بهش؟؟؟ 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
من از این همه نفرتی که توی پیامت بود برات پست گذاشتم 

برای من راهکار نفرت انگیزی هست که بخوای خیانت کنی. شما هم لطفا ندیده به کسی تهمت نزنید. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه بگه من امنیت جانی ندارم تو خونه . اره حمایت میکنه . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
میتونه بگه من امنیت جانی ندارم تو خونه . اره حمایت میکنه .  

ما ی تصادف کردیم زنگ زدیم پلیس راهور نیومد کجای کاری خواهر حالا بیان ب ی زن جا و مکان بدن؟ فوقش خانمه زنگ بزنه پلیس بیاد ی صورتجلسه کنه بره همین!!!! 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

خود فرار کردن مجازاتی نداره فقط اگر شوهره شکایت کنه بخاطر ترک منزل از نفقه محروم میشه، ولی اگه ثابت بشه با پسر رفته، بخاطر این ۹۹ ضربه شلاق داره،

حالا دستگیر شده یا هنوز فراریه؟؟

بهترازفراربامردغریبه اس ،مشاوره میده چکارکنه ،اصلا منظوراصلیم این بودلااقل اونهمه زجرکشیده ومیکشه باتصمیم صددرصداشتباه خودشوبدنام نکنه که حقوهمه ب شوهره ظالم بدن وخودش نابودبشه ،اگه بچه هم داشته باشه اون بچه هم بیگناه سرافکنده بشه تاآخرعمروهمینطورادامه داربشه مادرشون فلان کارروکرده اینم بچه اونه ونوه اونه وخانواده اونه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه