2777
2789
کاش هرگز برنگرده ، کاش داغ اون پسر هم بمونه به دلش و پسره قالش بزاره و بعد سواستفاده ازش بزارع بره . ...

کاش ولی تهش تلخه

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

با یه پسر فرار کرده

اول اینکه پیدا که شد یا شوهرش که پیداش کرد میفرستن پزشکی قانونی اگر با اون شخص رابطه جنسی برقرار کرده باشه زنای محصنه میشه و حکمش اعدامه که البته اکثر مواقع قضات نمیفرستن پزشکی قانونی و صرفا ارتباط نامشروع رو لحاظ میکنن ، مجازاتش تا ۱۰۰ ضربه شلاقه 

بعدش شوهرش میتونه طلاقش نده و نگهش داره 

و یا میتونه طلاقشم بده البته مهریه زن حتی اگر خیانت هم کرده باشه و حای اگر اعدامم بشه سرجاشه و وراث میتونن مهریشو بگیرن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا بچه کوچیک داره  شوهرش اذیتش میکرده الان شنیدم با یه پسر نصف شب فرار کرده

راهش اینه؟ فرار میکرد میرفت جایی خونه فامیلی ، نه اینکه با یه پسر فرار کنه. بیچاره بچه هاس

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کاش هرگز برنگرده ، کاش داغ اون پسر هم بمونه به دلش و پسره قالش بزاره و بعد سواستفاده ازش بزارع بره . ...

هیچ کس رو قضاوت نکن هیچ کس رو..

من و شما نمیدونیم توی اون خونه به حال اون زن چه میگذشته

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
دقیقا

حالا مطمئنید فرار کرده؟ به خانوادش زنگ زده؟

پارسال یک پرونده بود آقا ادعا میکرد زنش فرار کرده بعدا ثابت شد که زنش رو کشته بوده و توی خونشون  دفن کرده بود

هیچ کس رو قضاوت نکن هیچ کس رو.. من و شما نمیدونیم توی اون خونه به حال اون زن چه میگذشته

میتونست از خونه فرار کنه و بره خونه فامیلی، بزرگتری ، اشنایی تا تکلیف زندگیش روشن بشه. کسی که پا روی ۲ تا بچه اش میزاره و با یه پسر غریبه فرار میکنه جای دفاع کردن نداره . میتونست خیلی عاقلانه تر از اون خونه اش دور بشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
میتونست از خونه فرار کنه و بره خونه فامیلی، بزرگتری ، اشنایی تا تکلیف زندگیش روشن بشه. کسی که پا روی ...

اگر پدر و مادری نداشت یا پدر و مادرش حمایتی نمیکردن چی؟ 

ببین من به اقتضای شغلم آدمهایی رو دیدم زندگی هایی رو شنیدم که دیگه به خودم حق نمیدم کسی رو قضاوت کنم چون واقعا میترسم از اینکه خودم توی اون شرایط قرار بگیرم

میتونست از خونه فرار کنه و بره خونه فامیلی، بزرگتری ، اشنایی تا تکلیف زندگیش روشن بشه. کسی که پا روی ...

خانمی رو میشناسم که شوهرش گوشش رو بریده بود 

دماغش رو بریده بود ...

بی کس بود و هیچ کس رو نداشت که بهش پناه ببره 

نه پدر درست و حسابی نه در کل خانواده ای ...

چیزهایی دیدم که مغز آدم سوت میکشه

با یه پسر فرار کرده نصف شبی از خونه ش

خیلی کاراشتباهی کرده ،خداب دادش برسه ،هرخانواده وجامعه ومردم اون منطقه برخوردهای مختلفی دارن ولی خدایی همه اکثرا قبول دارن بشدت باعث آبروریزیه فرارزن بامرددیگه ،وفقط خودزن بیشترین ضربه روخواهدخوردب هرعلتی فرارکرده باشه چون باوجود شوهرداشتن ازنظرقانون هم جرمه،اگه حتی تحت شکنجه شوهرهم بوده باشه میتونست بره پیش پلیس وقانون ،لااقل حمایت میشدمیگفتن زن بیچاره درعذاب بوده ب پلیس پناه برده نه که بگن زن فاسد خیانتکاریه که آبروی شوهرزحمتکششوبرده ومرگ حقشه،تازه معلوم نیست تاحالاباچندنفربوده و....خودتون که خانمید چه فکری میکنیددرمورداینجورزنها؟

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
اگر پدر و مادری نداشت یا پدر و مادرش حمایتی نمیکردن چی؟  ببین من به اقتضای شغلم آدمهایی رو دید ...

این بدترین انتخاب بود. الان بهتر شده اوضاعش . خیلی جاها اگه بگیرنش همون خانواده سرشو میبرند. بنظرم اصلا راهکار خوب و درستی نبود. اخر اینکار جز بدتر شدن اوضاعش نبود. تا اخر عمر که نمیتونه فرار کنه . بالاخره یا برمیگرده یا پیداش میکنند.