2777
2789

به این که فکر میکنیم الان وضعیت مالیش اوکی نیست ولی  یسال دوسال دیگم سختی داره بعدش وضع مالیش خوب میشه  اون موقع ینفر دیگه بیاد کنارش به جای خودت پشیمون میشم از رفتن چون فکر میکنم خیلی حرص میخورم اگه من نباشم یه نفر دیگه جام باشه 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم ولی متوجه نمیشم

اتل متل یه مورچه   قدم میزد تو کوچه   اومد یه کفش ولگرد  پایِ اونو لگد کرد  مورچه یه پاش شکسته   راه نمیره نشسته  با برگی پاشو بسته   نمیتونه کار کنه  دونه هارو بار کنه  تو لونه انبار کنه.  حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂

مثلا نری به امید اینکه یه روز وضعش خوب بشه

بعد که وضعش خوب شد خودش ولت کنه و بره با یه زن دیگه 

مثل پدر من

اتل متل یه مورچه   قدم میزد تو کوچه   اومد یه کفش ولگرد  پایِ اونو لگد کرد  مورچه یه پاش شکسته   راه نمیره نشسته  با برگی پاشو بسته   نمیتونه کار کنه  دونه هارو بار کنه  تو لونه انبار کنه.  حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂
اره ولی بخاطر اخلاق بدش ، وقتی دوسش داری و کسیو کنارش نمیتونی ببینی باید با خوب و بدش بسازی 

شوهر من اخلاق بدش کمه الان مشکل اصلیم شغلشه ولی خب تازه داریم میریم روبه بهتر شدن  ۴ سال من بی پولیشو تحمل کردم الان بهم زور داره من برم خوشیش بمونه برای ینفر دیگه

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴