2777
2789
عنوان

سحر و جادو

8170 بازدید | 28 پست

همسایه دیوار به دیوار که اصلا باهام خوب نیست پادریم رو دو ماه پیش شسته از اون موقع شوهرم مامور شده شهرستان منم یکسره مریضم معده درد بعدم شپش زدم الآنم آبله مرغون گرفتم ممکنه رو پادریم دعا نوشته باشه 🥺🥺من اصلا اعتقاد ندارم ولی اینهمه پشت هم عجیبه 

یکم عجیبه 

بنظرم اگه میخواست میریخت جلوی درتون نیتزی به پادری نبود

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا همه مینویسن نکنه جادو شدیم بعد درکنارش مینویسن من اعتقاد ندارم .خب اگه اعتقاد نداری پس چرا تاپیکشو زدی .حتی یک درصدم نباید ربط بدی بخاطر اعتقاد نداشتنت

لایک نکنید .توروخدا 
یکم عجیبه  بنظرم اگه میخواست میریخت جلوی درتون نیتزی به پادری نبود

هر بار منو میدید تا سلام میکردم شروع میکرد تیکه انداختن منم دیگه سلام نکردم بهش خودشم فهمیدم ازش بدم میاد بعد پادریم دیدم خیس شسته شده ی جوری شست همزمان با نظافتچی ساختمون ولی شوهرم زنک زد از نظافتچی پرسید گفت من دست نزدم به پادری همش برام جای سوال بود چرا شسته الان همش من درگیرم

چرا همه مینویسن نکنه جادو شدیم بعد درکنارش مینویسن من اعتقاد ندارم .خب اگه اعتقاد نداری پس چرا تاپیک ...

علت اینه وقتی پشت هم برات بد میاد شک می‌کنی اعتقاد ندارم چون برای هیچ کاری نگرفتم سراغش نرفتم ازین جهت 

هر بار منو میدید تا سلام میکردم شروع میکرد تیکه انداختن منم دیگه سلام نکردم بهش خودشم فهمیدم ازش بدم ...

سوره الرحمن رو هفت بار به آب بخون بعد ازون آب همتون بخورین بریز تو غذا و کتری 

بعدم بریز چهار گوشه خونه 

آخرم باهاش غسل کن 

انشاالله رفع شه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دوست عزیز صلوات بفرست به خدا توکل کن و گول شیاد و کلاههردار نخور 

چندین بار توی ماشینم چیزهایی پیدا کردم وابستگی و این چرت و پرت ها قفل و لوح برنجی نقاشی شده و کاغذ چسب شده 

همش دروغه و وسیله تلکه آدم های ساده لوح و نادان هست فراموشش کن 

🌹🌹🌹 کاربر آقا 🌹🌹🌹  
ممنون عزیزم 🤗🤗🤗

😘❤️