2777
2789
عنوان

ورم تیغه بینی بعد از عمل

6869 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من الان سه ماهه که بینیمو عمل کردم ولی تیغه بینیم از روبرو پهنه و سرش باریک از نیم رخم قوس نداره...امکان اینکه تیغه بینیم باریک بشه هست؟؟؟یا قوسش بیشتر بشه؟؟یعنی میخوام بدونم بخاطر ورمه این دوتا مشکلم یا نه؟

آره بابا تا  یکسال ورم داره

اخه هرکیو دیدم از ورم نوک بینی حرف میزد..منم پنج ماه دیگه عروسیمه میخوام ببینم اگه ورم تیغه بینیم نمیخوابه برم عمل ترمیم انجام بدم زودتر که تا روز عروسیم چسبو بردارم...دارم دیوونه میشم از فکرش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هرکیو دیدم از ورم نوک بینی حرف میزد..منم پنج ماه دیگه عروسیمه میخوام ببینم اگه ورم تیغه بینیم نم ...

عمل ترمیمی بعدیکسال انحام میشه

صبرکن اگر نخابید ورمت کورتون تزریق کن البته ضرر داره ولی اگر خیلی دیگه واجبه برات

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
عمل ترمیمی بعدیکسال انحام میشه صبرکن اگر نخابید ورمت کورتون تزریق کن البته ضرر داره ولی اگر خیلی دی ...

واقعا ورم تیغش خیلی زیاده با اینکه موقع عمل خیلی اذیت شدم ولی حتی حاضرم عمل کنم دیگه کورتن که چیزی نیست

واقعا ورم تیغش خیلی زیاده با اینکه موقع عمل خیلی اذیت شدم ولی حتی حاضرم عمل کنم دیگه کورتن که چیزی ن ...

نترس بابا برامنم تا ۱سال ورم داشت بااینکه استخونی بود بینیم میره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
نترس بابا برامنم تا ۱سال ورم داشت بااینکه استخونی بود بینیم میره

نمیدونم شماهم داشتین این استرسارو یانه بخصوص اینکه اطرافیانم هی بهم میگن بینیت اینجوریه اونجوریه کلا بهم ریختم..کاش ورمش زودتر بخوابه خیلی استرس دارم ببینم فرم اصلی بینیم چیه

نمیدونم شماهم داشتین این استرسارو یانه بخصوص اینکه اطرافیانم هی بهم میگن بینیت اینجوریه اونجوریه کلا ...

اره عادیه ایشالا تا ۵ ۶ ماه دیگه میره اذیت نکن خودتو