2777
2789
عنوان

واقعا عسل برای گوش درد خوبه؟

1470 بازدید | 12 پست

دخترم ۱۴سالشه و آلرژی وانحراف بینی هم داره

اماازپاییز به اینور دخترم هم یک باد به گوشش میخوره 

گوشش ملتهب میشه و چرک خشک کن این داستانا زیاد میده دکتر اما باز دوباره بعد یه تایم کم همون جور میشه

شنیدم عسل اصل درمان دائمی می‌کنه

وچرک رو برای همیشه ازبین می‌بره

ینی میده بیرون ؟

اگر اطلاعات در این باره دارید خداخیرتون بده راهنمایی کنید عشقولی ها

دعاتون میکنم ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم گلم...مثل اینکه وارد جرم گوش شده حل می‌کنه و سپس خارج...

آخه من دوستم عفونت کرده گوشش داره آنتی بیوتیک میخوره دکتر خیلی زیاد آنتی بیوتیک داده 

اما گوشش هیچ علایمی نداره،منظورم جرم گوش و ..

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...

من پسرم این طوری شده بود روغن حیوانی رو گرم میکردم یه قطره داخل گوش. و به علاوه لاله و پشت گوش رو روغن مالی میکردم. البته همون طور که گرم بود. بعد مرتب حوله گرم میکرد و میزاشت روش. خیلی عالی جواب داد. گرم کردن حوله روزی چند بار نیم ساعت انجام میداد. با دو تا حوله انجام میداد که مرتب گرم بشه

آخه من دوستم عفونت کرده گوشش داره آنتی بیوتیک میخوره دکتر خیلی زیاد آنتی بیوتیک داده  اما گوشش ...

خب اگر عزیزم معاینه شده صدردصد عفونت داره حالا برای ایشون خداروشکر علائم نداره...امامنم امشب اولین بار اونم یک قطره توگوش دخترم ریختم دیگه انشااا جواب بده 

حالاگفتم بپرسم شاید دوستان نظر بدن

من پسرم این طوری شده بود روغن حیوانی رو گرم میکردم یه قطره داخل گوش. و به علاوه لاله و پشت گوش رو رو ...

گوسفندی یا گاوی عزیز؟؟

من دخترم هم حساسه اجازه نمی‌ده 

برای عسل هم گوگل رو نشون دادم تا اجازه داد😅

گوسفندی یا گاوی عزیز؟؟ من دخترم هم حساسه اجازه نمی‌ده  برای عسل هم گوگل رو نشون دادم تا اجازه ...

گاوی بود. پسرم اینقدر که گوش درد کشیده بود، دیگه اجازه داد و به لطف خدا خوب شد. کلی دارو هم مصرف کرده بود ولی تاثیر چندانی نداشت. چون بعد از بهبودی برمیگشت

گاوی بود. پسرم اینقدر که گوش درد کشیده بود، دیگه اجازه داد و به لطف خدا خوب شد. کلی دارو هم مصرف کرد ...

کلا گوش درد میگن یک تایم میره و میاد

تا کاملا خوب بشه

دعاکنید دختر منم کاملا گوشش خوب بشه🙏😍💫