2821
2789

دارم حرص میخورم وخوابم نمیبره

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بعدازظهر مثل خرس ۲ساعت خوابیدم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

پسرم بیداره🥴

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من هی میخام برم هی نی نی سایت دستمو میگیره میگ اگ تو از پیشم بری شمدونیا دق میکنـــــن😢 مجبو ...

فقط پروفایلت😂😂😂😂

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

از چی

هیچی نامزدم یهو ظهر گفت دارم میرم اربیل عراق با دوستام. درحالی ک چند وقته قرار بود بیاد شهر ما. عقدیم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
دارم به این فک میکنم که چی حالمو خوب میکنه اما متاسفانه نه چیزی حالمو خوب میکنه نه بد حتی نمیدوم م ...

یه سرگرمی یا هدف جدید پیدا کن

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز