2777
2789
هیچی نامزدم یهو ظهر گفت دارم میرم اربیل عراق با دوستام. درحالی ک چند وقته قرار بود بیاد شهر ما. عقدی ...

از دست ای مردا

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دست ای مردا

هیچوقت بهش نگفتم ولی دیگ امشب بهش گفتم و حرفی نداشت بزنه🥲🥲

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
چی گفتی بهش

ببین اینارو

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
شاید واقعا درگیره درکش کن چقد فاصله دارین

۲۵۰کیلومتر.. میدونم منم واسه اینی ک فکر کردم درگیره چیزی نگفتم. ولی خب ادم گاهی دلش میگیره

۲۵۰کیلومتر.. میدونم منم واسه اینی ک فکر کردم درگیره چیزی نگفتم. ولی خب ادم گاهی دلش میگیره

میدونم ما خانوما خیلی مظلومیم تهشم مقصر همه چی

میشه اگه امضا منو دیدی برا بچه دار شدنم دعا کنی🥲