2777
2789
عنوان

خارش پوست سر

229 بازدید | 15 پست

من ی مدتی خارش پوست سر داشتم شامپو ایروکس استفاده کردم کامل رفع شد حتی شوره هم از بین رفت....حالا تموم شده و بادم میره بخرم و دو مرحله میرم دوش میگیرم ازش استفاده نمیکنم.....الان ۱ ساعت از خارش سر کلافه شدم....چیکار کنم آروم شه بخابم؟؟کف سرم زخم و زیلی شده انقدر ک خاروندم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شپش مپش نداری؟ واقعا چرا باید سرت این همه خارش داشته باشه؟!😐

ن ندارم....والا فک میکنم قارچی شده آخه اون شامپو ضد قارچه و منم اسفاده کردم خوب شده بودم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چرا همه به این درد مبتلا شدن . تو خونه ما هم همین خبر . نمیفهمیم چی کار کنیم 

جدی؟

شاید به خاطر  ویروسه، بعضیا اینجور میشن🤷‍♀️

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ن ندارم....والا فک میکنم قارچی شده آخه اون شامپو ضد قارچه و منم اسفاده کردم خوب شده بودم

قارچ کف سرت قرمز میشه و موهات سکه ای میریزه. 

اگه میتونی یه دکتر برو

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چرا همه به این درد مبتلا شدن . تو خونه ما هم همین خبر . نمیفهمیم چی کار کنیم 

حتما شامپو ایروکس استفاده کنن عالیه من الان موقعیت ندارم وگرنه میرفتم میخریدم

حتما شامپو ایروکس استفاده کنن عالیه من الان موقعیت ندارم وگرنه میرفتم میخریدم

والا من ایروکس میزنم ولی خیلی کف سرم میخاره 

دونه هم زده، احساس داغی میکنم کف سرم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
قارچ کف سرت قرمز میشه و موهات سکه ای میریزه.  اگه میتونی یه دکتر برو

موهام نریخته ولی قرمز شده....شامپو رو دکتر بهم گفته استفاده کن ولی نگفته قارچه....فقط گفت این شامپو رو استفاده کن اگ نتیجه نگرفتی بیا....منم راضی بودم ولی الان ک تموم شده اذیتم

والا من ایروکس میزنم ولی خیلی کف سرم میخاره  دونه هم زده، احساس داغی میکنم کف سرم

من داغی ندارم....اگ گرمینه و سودای‌جات میخوری تعطیل کن...

من داغی ندارم....اگ گرمینه و سودای‌جات میخوری تعطیل کن...

آره حس میکنم از همین گرمیه 

دارم کلافه میشم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷