2777
2789
عنوان

دبیری آموزش پرورش قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم نه دروس دانشگاه نبود همون منابع که تو دفترچه آزمون میگه رو باید بخونی

مثلا برا رشته ما نوشته منبع  راهنمای معلم بعد قسمت های محتوای ارزیابی دروس دیگه ای نوشته شده فکر کردم باید اون محتوا رو هرکدام جداگانه کتابش رو بخونم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا برا رشته ما نوشته منبع  راهنمای معلم بعد قسمت های محتوای ارزیابی دروس دیگه ای نوشته شده فک ...

اون راهننای معلم برا دروس تخصصی هست،دروس عمومی و اختصاصی هم داره تو دفترچه مینویسه اسم هاشو

اون راهننای معلم برا دروس تخصصی هست،دروس عمومی و اختصاصی هم داره تو دفترچه مینویسه اسم هاشو

فقط تخصصیا رو میخوام بدونم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

منابع رو تو دفترچه آزمون ها میزنه،جزوه هایی که من خوندم از کانالهای تلگرامی پیدا کردم همون منابع رو ...

سلام شما منابع رو ازکجا تهیه کردی? میشه معرفی کنید، از کی شروع به خوندن کردین?

اگه امتیازت بعد مصاحبه کمتر از ۴۷۰ باشه لازمه مراحل قبل را مجدد بری وگرنه بالای ۴۷۰ احتیاج به مصاحبه ...

سلام عزیزم خوشحالم که دبیری قبول شدی من امسال شرکت کردم میشه نظرتتو درمورد درصدام بگی دبیری ادبیاتم من اهواز

منم امثال قبول شدم هنه مراحل گزینش و مصاحبه و پزشکی هم رفتم الان می رم سر کلاس با این بچه های شلوغ

عزیرم میشه بگی برا پزشکی که رفتید چه چیزایی رو چک کردن؟درسته میگن نباید بیشتر از ۳ دندان خراب داشت؟