2777
2789
عنوان

دبیری آموزش پرورش قبول شدم

695 بازدید | 36 پست

هر کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه،من دبیری قبول شدم تو تکمیل ظرفیت،قبلا مدارکم رو بارگذاری کرده بودم مصاحبه هم رفته بودم ولی قبول نهایی نشده بودم که تو تکمیل ظرفیت قبول شدم حالا لازمه باز مصاحبه برم یا مدارکی بارگذاری کنم؟چجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم تو تکمیل قبول شدم .بهتون اطلاع میدن هم باید مصاحبه برید هم گزینش

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

مبارکهههه موفق باشی عزیزم 

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
نه عزیزم مبارکه احتمالا بهتون خبر میدن که برین برای آموزش دوره ها فقط یک سوال میشه منابع رو معرفی ک ...

نه حتما باید مصاحبه و گزینش رفت

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
عزیزم من سوالی داشتم برایه آزمونش حد اقل مدرک تحصیلی چیه؟و اینکه مثلا بخوام دبیر دینی بشم باید لیسا ...

حدانلود لیسانس،نه مدرک حوزه هم برمیدارن برای دبیری دینی و عربی،و اکثر رشته هایی که مربوط به اینجور درسها باشه