2789
عنوان

بازم خیانت😔😔

1045 بازدید | 38 پست

بیاید بگید من این ادم چیکاررکنم.چندوقت پیش دیدم به زن همسایه پیام داده زنه هم جواب داذه بود اما خوب چیزخاصی نگفته بودن شوهرم بهش گفته بود میبینمت تپش قلب میگیرمو و‌حالم خوب میشه و جوابی نداده بود. دعوا کردم به روش اورذم رمز اینستاشو دارم خبر نداره اینستاشو پاک کردم و قبل پاک کردنمم خودش بلاکش کرده یود از اون خونه هم جابه جا شدیم دیگه چیزی ندیدم تو گوشیش .باز دیدم چندروز پیش اینستاشو نصب کرذع چیزی نگفتن بهش دیروز اومدم خونه مامانم شوهرم سرکار بود نیومد دیدم از بلاکی دراورذه پیام داده  بگید چیکار کنم ایندفعه ..به شوهرم بگم میخام به زنه پیام بدم بگم میام به شوهرت میگم.قرار بود بیاد خونه مامانم نشد بیاد فکر کرده بوددمن میرم باز بلاکش کرده بود.منم دیگه موندم اینجا ترسیدم شب برگردم با اسنپ الان دیدم باز از بلاکی دراورده.براش یه عکس متنی فرستاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه سیمکارت دیگع میگیره

ببین اگه اون زنه باهاش بحرفی قانع میشه برو حرف بزن بگو چرا جواب میدی ب شوهرم مگه زندگی نداری تا دست از سر شوهرت برداره اگه میدونی باز ادامه میده ی کاری کن دیگ غلط کنه جواب بده