2777
2789
عنوان

بازم خیانت😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 38 پست
خیانتش در چه حد بود؟من اخه بچه ذارم

یه سوال ازت میپرسم تو ذهنت کنکاش کن،بعد حد خیانتاشو متوجه میشی. بنظرت چرا یک مرد متاهل با زن فاسد که کارش پول گرفتن و شغلش این کارای چندشه دوست میشه؟(البته این یکی از خیانتاش بود).منم بچه دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا لعنت کنه مردای هولو ایشالله.من اخه حامی هم ندارم

بخدا منم حامی نداشتمو ندارم. له شدم. پیر شدم داغون و افسرده. الان حس بهتری دارم.البته هر زندگی باهم متفاوته. بی گدار هم ب آب نزن. همیشه فکرکن ببین چی برات بهتره. امیدتو از دیگران قطع کن و روی تواناییهای خودت کارکن. قوی شو

بخدا منم حامی نداشتمو ندارم. له شدم. پیر شدم داغون و افسرده. الان حس بهتری دارم.البته هر زندگی باهم ...

به قران از ظهره مغزم داره منفجر میشه اصلا نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ندید هم بگیرم بگمم بایذ یه برخورذی کنم مث قبل فقط تهدید توخالی نباشه بگع من هرکاری کنم با چند روز بی محلی تموم میسع

به قران از ظهره مغزم داره منفجر میشه اصلا نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ندید هم بگیرم بگمم بایذ یه برخور ...

عزیزم. میفهممت. منم داشتم این لحظاتو. بدترین رنجه. خدا بدلت آرامش بده و امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

کاش خدا یه راه جلو پام میذاشت

ذهنتو آروم کن.سعی کن منطقی تو خلوت خودت بهش فکر کنی. حتی میتونی یه کاغذوقلم برداری و هرچی بذهنت میرسه بنویسی. یمدت تمرکز کن رو پیدا کردن راه حل بجای فکر کردن ب مشکلات .