2777
2789

خییلی نمک استفاده میکنم...اصلا انگار دهنم به شوری زیاد عادت کرده...ترکش سخته...باید برم کمپ یه مدت غذای بی مزه بهم بدن تا عادت کنم😅

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

وای منم از خوردن غذای شور لذت میبرم😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عادت دارم به بی نمکی تو کل برنج و خورشت چهار نفر نهایتا یه قاشق چ پر نمک بریزم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

به لطف من مادرم ترک کرد از بس بی نمک میخورم مادرمم عادت کرد ببین ی روال از مادرم میدونم عادت میکنی 

اصلا نباید سر سفره نمک اورده بشه تو خونه ما حتا نمک دون کوچیک برا سفره نیس فقط موقع غذا پوختن نمک میزنه مادرم بی نمک هم باشه اونو میخوریم

از بچگی این ذهنیت رو داشتم تو مستند گفته بود تحت تاثیرش کل خانواده تغیر کرد😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من عادت دارم به بی نمکی تو کل برنج و خورشت چهار نفر نهایتا یه قاشق چ پر نمک بریزم 

تو کل برنج خورشت؟ وااای پس ما مصرف نمکمون بالاست خیلی 😓 تو قابلمه خورشت یه قاشق غذاخوری...تو قابلمه برنج هم باز یه قاشق غذا خوری...سر سفره هم مدام باید جلو دستم باشه نمکدون

به لطف من مادرم ترک کرد از بس بی نمک میخورم مادرمم عادت کرد ببین ی روال از مادرم میدونم عادت میکنی&n ...

همین کارو باید بکنم...ما یه نمکدون گنده داریم واسه سفره😒

به لطف من مادرم ترک کرد از بس بی نمک میخورم مادرمم عادت کرد ببین ی روال از مادرم میدونم عادت میکنی&n ...

دختر منم اینجوریه...مگه اون منو ترک بده...تنها کسی که اصلا دست به نمکدون نمیبره اونه...

تو کل برنج خورشت؟ وااای پس ما مصرف نمکمون بالاست خیلی 😓 تو قابلمه خورشت یه قاشق غذاخوری...تو قابلمه ...

آره دیگه البته دخترم کوچیکه انگار سه بشقاب پلو خورشت 

من انقدر نمک نمیخورم رگام شفاف دیده میشه 

کاش بتونم شکر هم نخورم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دختر منم اینجوریه...مگه اون منو ترک بده...تنها کسی که اصلا دست به نمکدون نمیبره اونه...

موقع پختن نمکش رو کمتر کن اولا ن اما بعد چند ماه

از فردا هم سر سفره به هیچ وجه نمکدون نیار  

ببین غذا نمکش صفر باشه هم من باز نمک نمیزنم بهش بعد پخت 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین