2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه یه سوال بپرسم

217 بازدید | 19 پست

دوستان خوبم لطفا در پاسخدهی قوانین سایت رو رعایت کنید و سربسته پایخ بدین

نامزد هستیم یعنی تو دوره محرمیت

تقریبا یک هفته ای هست که محرمیم و نامزد

تابحال در خصوص مسائل ….. هیچ صحبتی نکردیم

چطور میتونم بفهمم مشکل نداره یا سرد نیست؟ تفریبا دو ماه دیگه عقدمونه

تو رو خدا نگید مستقیم بپرس نمیتونم

کسی که تجربه نکرده باشه نمیتونه جواب درستی بده پس سوال پرسیدن بیهوده ست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پیج روح های ازدواجی رو بخونید اون این چبزارو داره پیج ننه ابراهیم هم همینطور

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
ممنونم خدا خیرتون بدت ادرسش رو میدین لطفا؟؟

من اینستاگرامم رو پاک کردم ایتا دارید؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بله چطور در ایتا پیداشون کنم؟

اینکه مشکلی نداره دیگه الان لینک کانال هاشون رو میفرستم

ممنونم خدا خیرتون بدت ادرسش رو میدین لطفا؟؟

داخل این کانال عضو بشید، اینا موضوعاتی هست که تا الان درموردش حرف زده شده 

آیدی کانال پایین هست، توی ایتا بزنید میاره 

فهرست موضوعات کانال

#سوال_1 (خواستگاری دختر غیر مذهبی کنکوری از پسر به شدت مذهبی 😵‍💫)

#سوال_2 (درخواست گواهی سلامت خانواده پسر از دخترخانم😷)

#سوال_3 (امتحان کردن خواستگار در فضای مجازی😈)

#سوال_4 (دلبسته شدن طرف مقابل در خواستگاری به شما درصورتی که طرف مقابل به دل شما ننشسته☹️)

#سوال_5 (بعدِ ازدواج، کسی رو که قبل ازدواج دیدید یا بهتون پیام میده. واکنش شما چیه؟🚶‍♂)

#سوال_6 (جلسه اول خواستگاری منزل یا بیرون؟🙂)

#سوال_7( اقا پسر بعد محرمیت دختر خانم رو بیحجاب ببینه و نپسنده👀 )

#سوال_8 ( خواستگاری رفتن همزمان پسران( پسران چرخنده)😅)

#سوال_9 (دوستی با شهدا؛ آری یا خیر؟🙃)

#سوال_10( پشیمونی بعد از نه گفتن به طرف مقابل😩 )

#سوال_11 ( میزان مذهبی بودن طرف مقابل چه قدر به ظاهر و تیپش ربط داره😎)

#سوال_12 ( ازدواج با وجود تفاوت فرهنگی دو خانواده 😮‍💨 )

#سوال_13(چه طوری بفهمم ثبات هیجانی دارم🤔)

#سوال_14( خانمای شاغل بعد ازدواج دوست دارید چه طوری پولتون رو خرج کنید🤑)

#سوال_15( سرمایه گذاری بد عاطفی💔)

#سوال_16 (آبجی گفتن پسرا به دخترا🥴)

#سوال_17( اگه شما و طرف مقابل مذهبی هستید و خانواده ها غیر مذهبی🥲 )

#سوال_18(چه قدر به حرف آدم ها تو خواستگاری میشه اعتماد کرد، چه قدر بعدا عملی میشه🤥)

#سوال_19( انتظارات جنسی تون از طرف مقابل؟ )

#سوال_20(زمانی که خودتون با اقاپسر آشنا میشید و آقا برای خواستگاری فرصت مثلا ۶ ماهه میخاد 👨‍🦯👨‍🦯)

#سوال_21 (به خاطر غریزه جنسی میشه زیر۱۸ سال ازدواج کرد؟)

#سوال_22( جایگاه استخاره در ازدواج🙂 )

#سوال_23( چه سوالاتی رو تو خواستگاری نباید پرسیدید🤐)

#سوال_24( پرسیدن سوال هدفتون از ازدواج چیه؟در خواستگاری🤪)

#سوال_25( دوستانی که در جلسه خواستگاری سایلنت هستند، چرا سوالی نمیپرسن🤔)

#سوال_26 ( درونگرایید یا برونگرا؟ اوقات فراغت چه کار میکنید🪂)

#سوال_27 ( آدم خسیس برا تفریحش چه کار میکنه🥸)

#سوال_28 ( چه طوری متوجه میشید خواستگارتون برای پولتون کیسه ندوخته💰)

#سوال_29 ( چه طوری متوجه موضع طرف مقابل درباره ولایت فقیه و حضرت آقا بشیم 🤷‍♀)

#سوال_30 ( چگونه ارتباط طرف مقابل با والدینش را بفهمیم🧐)

#سوال_31 ( با ظلم والدین چه کار کنیم🤕)

#سوال_32 ( تاثیر کیفیت خواب بر زندگی 🥱)

#سوال_33 ( چه طوری بفهمیم طرف مقابل حساس و زودرنجه🧐)

#سوال_34 ( تعادل بین خواستگاری ها و زندگی و اثر نزاشتن نه ها بر زندگی و ..😩)

#سوال_35 ( به کسی که ازش همسر درنمی‌آید چه طوری نه بگم🤔)

#سوال_36 ( بلافاصله بعد از تموم شدن سوگ عاطفی وارد رابطه عاطفی جدید شدن🚶‍♀)

#سوال_37 (با عذاب وجدان و احساس گناه توی ازدواج چیکار کنیم😶)

#سوال_38 (محرمیت بخونیم🙋‍♂️ یا نخونیم🙅‍♂️) 

#سوال_39 (نشانه های امادگی ازدواج 😎) 

#سوال_40 (دیدن_بدون_حجاب_دختر_توسط_خواستگار) 

#سوال_41(چه زمانی در مورد بچه دار شدن بحرفیم 👨‍👩‍👧‍👦)

#سوال_42(بلاهایی که دخترا سر پسرا آوردن چیه🙅‍♀) 

#سوال_43(اگر شرایط ازدواج نباشه، صیغه کردن، قبل از ازدواج خیانته؟ )

#سوال_44(اگر همسرتون گریه کرد، شما چجوری باهاش برخورد می کنید؟ چیکار می کنید براش؟🤷‍♀)

#سوال_45(عامل جذابیت ظاهری پسرا چیه؟🥸) 

#سوال_46(عامل جذابیت ظاهری دخترا چیه؟🧐) 

#سوال_47(تجربه زیستی افراد متاهل در مورد به دل نشستن 👨‍💻) 

#سوال_48(ویژگی های اخلاقی جذاب پسرا) 

#سوال_49(ویژگی های اخلاقی جذاب دخترا) 

#سوال_50(انتظارات اخلاقی متاهل ها) 

#سوال_51(تعداد سکه$ مهریه) 

#سوال_52(الکی خواستگاری رفتن برای کسب تجربه خوبه؟) 

#سوال_53(با مخالفت خانواده ها برای ازدواج چیکار کنیم؟😒) 

#سوال_54(متاهل ها بگن، مزیت ازدواج کردن چیه؟) 

#سوال_55(کدوم یک از رفتار پسرها روی مخ تونه🥴؟) 

#سوال_56(کدوم یک از رفتار دخترا روی مخ تونه🥴؟) 

#سوال_57(نقد جواب های سوال 55 و 56)

#سوال_58(فانتزی توسل🥰) 

#سوال_59(عکس بفرستیم؟😶) 

#سوال_60(رابطه سمّی چیه) 😷

#سوال_61(با افراد خوش اخلاقی که دل نشین نیستن، ازدواج کنیم؟) 🙃

#سوال_62(با نیازهای عاطفی و غیر عاطفی در سن بالا چیکار می کنید) 

#سوال_63(توی زندگی متاهلی نیازها برآورده میشه؟) 

#سوال_64(با طلبه ازدواج می کنید؟) 

#سوال_65(چه چیزی باعث تحریک تون میشه) 

#سوال_66(اگر کسی که دوسش داری، معیارهات رو نداشته باشه، چیکار می کنی) 

#سوال_67(چجوری احساس مون رو توی دوره شناخت کنترل کنیم) 

#سوال_68(نقش دوره ماهینگی بر اخلاق زنان) 

#سوال_69(چه انتظاراتی از همسرتون دارید؟) 

#سوال_70(نظرتون چیه؟ زنی که خرج نداره ارج نداره) 

#سوال_71(تصورات غلط در زندگی مشترک) 

#سوال_72(خانم های قری) 

#سوال_73(ولایت مرد بر زن)

#سوال_74(از دوست پسر شوهر در میاد؟) 

#سوال_75(چالش ازدواج با خانم های شاغل) 

#سوال_76(با والدین سمّی چه کنیم) 

#سوال_77(اختلاف سنی در ازدواج) 

#سوال_78(عشق اول تکرار میشه

@mohammadi2i

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

از پیاماش مشخص میشه....معمولا پیام هایی میدن یا وقتی کنارشونی سعی دارن ارتباط فیزیکی برقرار کنن مثلا دستتونو بگیرن یا شما رو ببوسن

اگه هم انجام ندن حرفشو میزنن که دوس دارن انجام بدن

در کل به نظرم تا حد زیادی قابل تشخیصه از روی حالات و رفتارشون

عزیزم از نگاهو حرفاش معلوم میشه یه زره عشوه بیا و چراغ سبز نشون بده ببین عکس العملش چیه

اگه چکار کنه متوجه میشم؟ سر این موضوعات رو باز کنه؟ با اینکه مثلا ب و س و ب غ ل خالی هم باسه قبوله و خیالم راحت میشه که سرد نیست؟