2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رقص عربی کار میکردم یه زمانی خیلییی خوب بوددد هیکلمو واقعا خوشگل کرددد

خودتون کمر باریک بودین ‌چربیا آب شده ساعت شنی شده.

وگرنه استخون و ترکیب کلی بدن که تغییر نمیکنه

خودتون کمر باریک بودین ‌چربیا آب شده ساعت شنی شده. وگرنه استخون و ترکیب کلی بدن که تغییر نمیکنه

شاید...به هر حال تجربه من بود...من با رقص هیکلم کلی تغییر کرد...
و درباره استخون بندی...کلا خانمها فرم بدنشون یه حالت ساعت شنی داره مثل اقایون نیست...
برای همین شاید مثل پرنسس های دیزنی که تو بچگی میدیدیم نشیم😅...اما با یه سری کارها میشه هیکلو یکم بهتر کنیم....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خودتون کمر باریک بودین ‌چربیا آب شده ساعت شنی شده. وگرنه استخون و ترکیب کلی بدن که تغییر نمیکنه

قطعا ژنتیک تاثیر داره و مهمه...اما با یه سری از ورزشها میشهه به اون اندام نزدیکتر شد...✨

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
از توهم و تخیل و اینستاگرام بیا بیرون

اگه خیالیه پس آیدلا(خواننده های کیپاپ یا همون پاپ کره ای)نصفشون یا استرالیایین یا تایلندی اونا چجوری هیکلشون ساعت شنی شده؟://

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/
قطعا ژنتیک تاثیر داره و مهمه...اما با یه سری از ورزشها میشهه به اون اندام نزدیکتر شد...✨

مرسی هانی=)

شاید...به هر حال تجربه من بود...من با رقص هیکلمو کلی تغییر کرد... و درباره استخون بندی...کلا خانمها ...

من خودم استخون بندیم طوریه که کمرم باریکه لگنم پهنه چاقم میشم باز حالت ساعت شنی داره اما خواهرم شوناش تقریبا پهنه و کمر پهنی داره از پایین لگنش هم به اندازه کمرش هست هرچقدرم برقصه ساعت شنی نمیشه خب😑

بخاطر همین باید اول به استخون بندی و ژنتیک نگاه کرد اگه استخون بندی متفاوتی داریم نباید انتظار زیادی از خودمون داشته باشیم هرطوری هستیم خودمونو دوست داشته باشیم.

من خودم کمرم انقد باریکه بقیه با تعجب به کمرم نگاه می کنن://